Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

NUNC Craft Beer | Geniet van craft bieren hier en nu!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

NUNC Craft Beer

NUNC Craft Beer is een bierbrouwerij uit Breda (Nederland) die is opgericht in 2021. Deze brouwerij heeft 7 bieren in het assortiment.

NUNC Craft Beer Banner Geel
NUNC 3e Helft Driepel bier logo
NUNC Enjoy together Bier Logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van NUNC Craft Beer

NUNC Craft Beer heeft 7 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van NUNC Craft Beer!

  Achtergrond informatie

  NUNC staat voor het genieten van craft bieren in het hier en nu!

  Tobias de Nooy is NUNC Craft Beer begonnen. Het is begonnen als hobby in zijn eigen keuken in Breda. Geïnspireerd door het combineren van natuurlijke, verrassende ingrediënten en smaaksensaties, zijn veel uiteenlopende craft bieren geboren. Veel van de smaakvolle bieren deelde hij dan ook met vrienden en familie, om te genieten van goed gezelschap en onvergetelijke momenten.

  Lees ook

  Na een tijdje van experimenteren is het eerste tripel craft bier gebrouwen, dit bier was zo goed dat hij het label 'volmaakt' kreeg. Het bier werd in een grotere hoeveelheid bij een bevriende brouwerij gebrouwen. Dit eerste bier genaamd: 3e Helft Driepel is gebrouwen met en voor de voetbalmaten van het 3e elftal van JEKA. Al snel werd het bier een groot succes bij craft bier- en gezelligheidsliefhebbers en is vanaf 2021 dan ook onderdee in het assortiment van NUNC craft bier.

  NUNC craft bieren worden gebrouwen in relatief kleine hoeveelheden, daardoor is het bier altijd zo vers mogelijk op het moment van leveren en kan er optimaal van worden genoten.

  Gesteund door het eerste succes van Tobias besloot hij zijn passie te volgen: het uitdenken, ontwikkelen en brouwen van zijn bieren. Zijn zoektocht heeft uiteindelijk geleid tot het huidige NUNC craft bier assortiment.

  Bier van NUNC Craft Beer is te drinken tijdens

  Cookie instellingen