Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierdegustatie | Vrouwen en Bier | De Zevende Hemel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierdegustatie - Vrouwen en Bier

De Zevende Hemel organiseert een bierdegustatie in Beernem gericht op vrouwen. Zo ontdekken vrouwen meer over onderwerpen zoals bier en gezondheid, hop op en top vrouwelijk!

Bierdegustatie - Vrouwen en Bier

Dinsdag 28 mei om 19u30 focussen we op het thema Vrouwen en bier. Een heerlijke degustatieavond in ‘De Zevende Hemel’ in Beernem.

Bier wordt dikwijls geassocieerd met mannen, maar wist u dat het brouwen van bier vroeger een vrouwenbusiness was. We ontdekken onderwerpen zoals bier en gezondheid, hop op en top vrouwelijk, belangrijke dames in de bierwereld en zoveel meer. Een smakelijke avond waar vrouwen en ook mannen welkom op zijn.

Onze huiszytholoog 

Kathleen en expert in foodpairing van Kate’s Bier Advies zorgt voor de samenstelling van onze bierdegustatieavonden. Er zijn zo veel verschillende smaken en stijlen in bier, elk met hun eigen verhaal en geschiedenis. Als gediplomeerd Zytholoog neemt ze u graag mee in de bierwereld om smaken, geuren en kleuren te ontdekken van onze Vlaamse bieren.

Na een een loopbaan van 26 jaar in een groot electronica consumenten bedrijf als software ingenieur heeft ze een volledige ommezwaai gegeven aan haar carrière en haar (bier)hart gevolgd. Ze is altijd al in bier geïnteresseerd geweest, zowel in het proeven als in de geschiedenis van het bier als in het brouwproces van de verschillende bierstijlen. Ze heeft bier altijd geprefereerd boven wijn. Velen kennen waarschijnlijk het gevoel hoe goed een beter biertje smaakt na de obligate wijn bij een diner op een feest. De fijne sprankel en bitterheid op de tong zijn een feest op zich.

Aanwezige brouwerijen

  Zie meer brouwerijen

  Zie minder brouwerijen

  Meer bierevenementen

  Bekijk alle bierevenementen

  Reactie plaatsen

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties