Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Winter Bierfestival 2017 | Delirium Café Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Winter Bierfestival - Delirium Café Amsterdam

Ontdek nieuwe bieren tijdens een winters bierfestival van Delirium. 28 en 29 december vindt het winterfestival plaats in het delirium café in Amsterdam.

Winter Bierfestival - Delirium Café Amsterdam

“Ontdek nieuwe bieren tijdens ons winterse bierfestival, geniet van de gezellige kerstsfeer en de koek-en-zopie!” Speciaal in het teken van Kerstbieren, Oud & Nieuw & een sprankelende winter. Op 28 en 29 december vindt het winterse bierfestival plaats bij ’t Delirium Café. Twee dagen lang kun je genieten van bekende én voor Nederland onbekende bieren.

Verwacht verrassende kerstsmaken en exclusieve (winter)bieren. Daarnaast geniet je van heerlijk, ambachtelijk eten. Dit wordt speciaal bereid door de chef voor dit winterse festival. Het eten kan binnen besteld worden, zodat je het direct vers uit de keuken hebt. Daarnaast staan er buiten kraampjes met koek-en-zopie om heerlijk bij op te warmen. De roze olifantjes merchandise mag deze keer ook niet ontbreken. Hier zal dan ook een speciaal plekje voor zijn.

TICKETS Bij binnenkomst koop je een proefglas voor €5,-. Deze is van jou en mag je ook houden. Bier, fris, wijn en eten kan worden gekocht met munten die bij de ingang te koop zijn. Een muntje kost €2,50.

ENTERTAINMENT / LIVE MUZIEK Ook tijdens dit festival is er weer volop entertainment. Wat dit gaat zijn, is nog even een verrassing.

(Openings)tijden

Donderdag 28 december van 16:00 tot 22:00 uur
Vrijdag 29 december van 14:00 tot 22:00 uur

Te drinken bieren

Zie meer merken

Zie minder merken

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen