Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Delirium

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Delirium

Delirium is een bier van hoge gisting, met een alcoholpercentage van 9%.

delirium christmas
delirium tremens
delerium nocturnum

Achtergrond Informatie

Delirium bieren worden gebrouwen door Bierbrouwerij Huyghe in Melle. Er zijn op dit moment 4 biermerken van Delirium bekend. Bekijk de bieren in onderstaande overzicht.

Dit biersoort heeft als logo een roze olifant. Zowel de naam als het logo verwijst naar een afkickverschijnsel dat optreedt bij onthouding na overmatig en langdurig alcohol gebruik.

(Delirum Tremens)

Alle Delirium merken

 • Delirium Christmas - Winter - 9%

  Delirium Christmas bevat een lichte bitterheid en is sterk kruidig. De afdronk is zoet, kruidig en licht bitterig.

 • Delirium La Guillotine - Ale - 8,5%

  Delirium Guillotine heeft een licht bittere eerste aanzet, met tonen van appel en citroen. Het heeft een droge en bittere afdronk.

 • Delirium Nocturnum - Dubbel - 8,5%

 • Delirium Tremens - Blond - 8,5%

  Delirium Tremens heeft een licht zoete eerste aanzet, met een fruitig karakter en een bittere toets. Het bevat aroma's van citrus, tropisch fruit en een vleugje gember.

Bekijk alle merken

Nieuws items

 • Delirium bierfestival

  Delirium Bierfestival aankomend weekend

  Ontdek nieuwe bieren tijdens het Delirium Bierfestival, waarbij ruim 15 bierbrouwerijen uit heel Europa aanwezig zijn. Het bierfestival zal aankomend weekend plaatsvinden bij Delirium Café Amsterdam.

  Evenementen

  13 sep 2017 bij Nieuws

 • Opening Little Délirium Café Amsterdam

  Opening Little Délirium Café Amsterdam

  Het tweede Délirium Café in Amsterdam is een feit. Het kleine broertje heet Little Delirium en heeft grote ambities. Het café is aan de achterzijde van het Centraal Station in Amsterdam gelegen en biedt een fantastisch uitzicht over het IJ.

  Horeca

  13 jan 2017 bij Nieuws

 • http://www.biernet.nl/bier/brouwerijen/belgie/oost-vlaanderen/melle/huyghe

  Win een jaar lang gratis bier!

  Leg op vrijdag 5 juni 2015 de langste milieuvriendelijkste route af naar Brouwerij Huyghe in Melle en win een jaar lang gratis bier!

  Evenementen

  29 apr 2015 bij Nieuws

 • Delirium cafe member

  Biercafé Délirium nu ook in Amsterdam

  Het beroemde Délirium Café heeft gisteravond ook de deuren geopend in Amsterdam. Je kunt hier genieten van ruim 500 nationale en internationale bieren. En Biernet was uiteraard aanwezig bij de officiele opening!

  Horeca

  19 sep 2014 bij Nieuws

 • Delirium Amsterdam

  Delirium (grootste biercafé ter wereld) naar Amsterdam!

  Bij Delirium in Brussel kun je meer dan 3100 bieren bestellen. Dit prachtige biercafé komt nu ook naar Amsterdam! In eerste instantie met zo'n 500 bieren.

  Horeca

  30 mei 2014 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.

  2 reacties

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Alouis Heijmans (gast) op 05-05-2017 om 15:15:18

  Typische zandkleurige fles met vrolijk etiket. Kolkend stijgen de bellen omhoog om de volle kraag aan te vullen. Ziet er perfect uit. Wit met een toefje op.Een droge geur, misschien vaag een beetje fruitigheid. De smaak is een klein beetje aan de zurige kant die nog even achter blijft en de mond prikkelt. Ook de fruitigheid is te merken. Zeker wel een aparte smaak. Deze wordt later wat zachter, maar verliest daardoor ook aan karakter. Eigenlijk wel jammer, al is de overblijvende fruitigheid best wel te waarderen.

  Alouis Heijmans (gast) op 24-04-2017 om 14:41:08

  Wel apart, een ondoorzichtige zandkleurige fles. Eigenlijk niet echt uitnodigend. Amberkleurig bier met een witte kraag van grote bellen. Hoe de geur te omschrijven? Niet direct de fruitigheid die je meestal van een tripel verwacht. Ook de smaak is typisch, wat vlak met wel enige hoppigheid. Weinig karakter aanwezig. Zo valt er niet veel plezier aan te beleven. De kraag houdt niet lang stand. Later een beetje zurige afdronk. Krijgt het ook nog wat inhoud. Op een gegeven moment proef je meer hoppigheid. En op het laatst zelfs een vleugje fruitigheid. Toch te koud ingeschonken?

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties