Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Delirium

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Delirium

Delirium is een bier van hoge gisting, met een alcoholpercentage van 9%. Delirium heeft bieren zoals Tremens, Christmas en La Guillotine.

Delirium header
Delirium Christmas bier
Delirium bier glazen

Achtergrond Informatie

Delirium bieren worden gebrouwen door Bierbrouwerij Huyghe in Melle. Er zijn op dit moment 4 biermerken van Delirium bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Dit biersoort heeft als logo een roze olifant. Zowel de naam als het logo verwijst naar een afkickverschijnsel dat optreedt bij onthouding na overmatig en langdurig alcohol gebruik.

(Delirum Tremens)

Alle Delirium merken

 • Delirium Christmas - Winter - 9%

  Delirium Christmas bevat een lichte bitterheid en is sterk kruidig. De afdronk is zoet, kruidig en licht bitterig.

 • Delirium La Guillotine - Ale - 8,5%

  Delirium Guillotine heeft een licht bittere eerste aanzet, met tonen van appel en citroen. Het heeft een droge en bittere afdronk.

 • Delirium Nocturnum - Dubbel - 8,5%

 • Delirium Tremens - Blond - 8,5%

  Delirium Tremens heeft een licht zoete eerste aanzet, met een fruitig karakter en een bittere toets. Het bevat aroma's van citrus, tropisch fruit en een vleugje gember.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Delirium

 • Delirium bierglas is mooiste van België

  Het unieke Delirium glas met de roze olifant prominent aanwezig is verkozen tot mooiste bierglas van België. Het was de eerste editie van de verkiezing.

  29 jul 2020 bij Nieuws

 • Delirium Bierfestival aankomend weekend

  Ontdek nieuwe bieren tijdens het Delirium Bierfestival, waarbij ruim 15 bierbrouwerijen uit heel Europa aanwezig zijn. Het bierfestival zal aankomend weekend plaatsvinden bij Delirium Café Amsterdam.

  13 sep 2017 bij Nieuws

 • Opening Little Délirium Café Amsterdam

  Het tweede Délirium Café in Amsterdam is een feit. Het kleine broertje heet Little Delirium en heeft grote ambities. Het café is aan de achterzijde van het Centraal Station in Amsterdam gelegen en biedt een fantastisch uitzicht over het IJ.

  13 jan 2017 bij Nieuws

 • Win een jaar lang gratis bier!

  Leg op vrijdag 5 juni 2015 de langste milieuvriendelijkste route af naar Brouwerij Huyghe in Melle en win een jaar lang gratis bier!

  29 apr 2015 bij Nieuws

 • Biercafé Délirium nu ook in Amsterdam

  Het beroemde Délirium Café heeft gisteravond ook de deuren geopend in Amsterdam. Je kunt hier genieten van ruim 500 nationale en internationale bieren. En Biernet was uiteraard aanwezig bij de officiele opening!

  19 sep 2014 bij Nieuws

 • Delirium (grootste biercafé ter wereld) naar Amsterdam!

  Bij Delirium in Brussel kun je meer dan 3100 bieren bestellen. Dit prachtige biercafé komt nu ook naar Amsterdam! In eerste instantie met zo'n 500 bieren.

  30 mei 2014 bij Nieuws

 • Zie alle Delirium nieuwsberichten.