Brouwerij Vandeoirsprong organiseert in 2017 elk seizoen een diner waarbij de combinatie van bier en spijs centraal staat. Chef on tour Rob Janssen en biersommelier Joris van Esch begeleiden deze avond met smaak en uitleg.
Bière Culinaire
Brouwerij Vandeoirsprong organiseert in 2017 elk seizoen een diner waarbij de combinatie van bier en spijs centraal staat. Chef on tour Rob Janssen en biersommelier Joris van Esch begeleiden deze avond met smaak en uitleg.
Ambachtelijk gebrouwen bier kent een ontzettend breed smaakpalet. Daar weten ze bij Vandeoirsprong alles van. Toch zien we zelden mooie bieren op tafel tijdens het diner. Een gemiste kans, want de juiste combinatie van bier en spijs leidt vaak tot verrassende smaken!
Bière Culinaire is een verkenningstocht langs mooie gerechten en passende bieren. Telkens een 5-gangen diner, met bij elke gang 1 of 2 kleine proefglaasjes met de meest bijzondere bieren
Rob Janssen leerde het koken van Cas Spijkers. Tegenwoordig is deze Oirschotse chef ‘on tour’ en verzorgt hij o.a. kookworkshops en diners bij onze brouwerij. Voor Bière Culinaire schotelt hij u de mooiste gerechten van het seizoen voor.
Joris van Esch is een bierliefhebber pur sang en vertelt daar graag over. Onlangs behaalde hij in Oostenrijk zijn diploma “Biersommelier”. Samen met Rob zoekt hij de mooiste bier-spijs combinaties en vertelt u alles over de achtergronden van het bier en haar brouwers. Lekker, leuk en leerzaam!
Het Bière Culinaire diner Vandeoirsprong wordt georganiseerd op 29 november. De kosten bedragen €49,50 voor een 5-gangen diner inclusief bijpassende bieren.
Categorie
Begindatum
29-11-2017
Van
18:00 tot 23:00
Entree
€49,50
Naam locatie
Brouwerij Vandeoirsprong
Adres
Koestraat 20
Postcode
5688 AH
Plaats
Provincie
Telefoon
0499572002
Website
Zie meer brouwerijen
Zie minder brouwerijen