Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

BierSpijs Wandeling | Speciaalbier | Breda

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

BierSpijs Wandeling Breda

Zin in een mooi glas speciaalbier én een bijpassend gerechtje? Lekker wandelen en bijkletsen met familie, vrienden en andere liefhebbers? Loop gezellig mee!

BierSpijs Wandeling Breda

Zin in een mooi glas speciaalbier én een bijpassend gerechtje? Lekker wandelen en bijkletsen met familie, vrienden en andere liefhebbers? Loop gezellig mee!

Heet jouw eerstgeborene IPA? Ben je dol op Dubbel en ken je het verschil tussen Weizen en Witbier? (Of wil je het leren?) Bel je vriendjes en bestel die kaarten! 

Benieuwd wie er meedoen? 

Zeezicht Breda
Hier proef je het beste van speciaalbier. Je kunt dan ook kiezen uit 30 verschillende taps! En elk van de bieren wordt zorgvuldig voor jou uitgekozen.

Publieke Werken
Al 22 jaar een begrip in Breda. Snappen we, want iedereen voelt zich hier thuis. Vooral de speciaalbier liefhebber, want je kiest uit 15 bieren van de tap en nog meer op fles!

Bleue Bar Bistro
Eigentijdse Franse gerechten vind je bij Bleue. Groot voordeel: je besteld ze de gehele dag door! Dus zelfs als je op zaterdagochtend al zin hebt in zo'n heerlijk gerecht, je bent welkom!

Stadshotel De Klok & Paviljoen De Colonie
Van snelle lunch tot uitgebreid diner, alles kan hier. Je zult je hartstikke thuis voelen, want jij staat hier centraal. Laat je verrassen door de persoonlijke aanpak van de Colonie!

Parc Breda
Het goede leven! Lunchen in ongedwongen sfeer of een cocktailtje in de avond. Wij weten het wel!

Barlucca
Vrolijke bediening en een Italiaanse wijnkaart. Daar zijn we natuurlijk fan van! Maar op 30 juni laten ze zien dat ze ook zo goed zijn met speciaalbier.

Informatie 
Tickets kosten €60 per persoon.
Breda niets voor jou? Bekijk onze gehele agenda op: https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties