Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij D'n Drul | Bier uit Groesbeek

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij D'n Drul

Brouwerij D'n Drul is een bierbrouwerij uit Groesbeek (Nederland) die is opgericht in 2014. Deze brouwerij heeft 3 bieren in het assortiment.

Brouwerij D´n Drul header
Brouwerij D´n Drul logo
Hofs Blondje bierflesje

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij D'n Drul

Brouwerij D'n Drul heeft 3 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brouwerij D'n Drul!
 • Hagemeester Tripel - Tripel - 8%

  Hagemeester Tripel is een amber kleurig bier van hoge gisting. Dit Tripel bier is volmoutig en licht zoet van smaak met een kruidig hop aroma.

 • Hofs Blondje - Blond - 6%

  Hofs Blondje is een fris, bitter en donkerblond bier met Tropische kenmerken. Dit speciaalbier is een stevige blonde die niet zwaar valt. Hofs Blondje is het hele jaar door te drinken.

 • Drulsener Craft Pils - Pils - 5,2%

  Dit pils is een echt pils, lekker fris en hoppig maar toch wat voller van smaak. Drulsener Craft Pils heeft 5,2% alcohol en is een heerlijk verfrissend bier. 

  Achtergrond informatie

  Roland en Wilma Boschman hadden altijd al een droom, het brouwen van hun eigen speciaalbier. Wat begon als een hobbybrouwerij is inmiddels uitgegroeid tot een succes. Vlakbij de Duitse grens ligt een dorp waar ze nu hun eigen brouwerij hebben. De brouwerij houdt veel rekening met de omgeving van de brouwerij. De eigenaren gaan hier erg verantwoord mee om en zorgen er o.a. voor dat zij geen onnodig water verspillen. De brouwerij heeft ook een eigen brewpub.

  Lees ook

  In 2017 is de brouwerij verhuisd naar de voormalige smederij in Groesbeek. De eigenaren van de brouwerij wilden graag hun brouw capaciteit uitbreiden. Dit was alleen mogelijk door te verhuizen naar een grotere locatie. In de oude smederij konden groepen terecht voor een proeverij of een workshop. Om gebruik te kunnen maken van een grotere capaciteit besloot de brouwerij een samenwerking aan te gaan met Brouwerij Stollenberg. 

  Proeflokaal is na vijf jaar in 2020 gesloten

  Na vijf liefdevolle jaren heeft de brouwerij besloten om hun proeflokaal te sluiten. Door de coronavirus maatregelen moest het proeflokaal samen met alle andere horeca in Nederland de deuren sluiten. Toen de deuren van de horeca weer open mochten heeft de brouwerij besloten ze toch dicht te houden.  Brouwerij d

  Brouwerij D'n Drul in het nieuws

  Cookie instellingen