Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij D'n Drul Stollenberg

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij D'n Drul Stollenberg

Brouwerij D'n Drul Stollenberg is een bierbrouwerij uit Groesbeek (Nederland) die is opgericht in 2014. Deze brouwerij heeft 2 bieren in het assortiment.

Brouwerij D´n Drul header
Hagemeester Tripel fles
Brouwerij D´n Drul logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij D'n Drul Stollenberg

Brouwerij D'n Drul Stollenberg heeft 2 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brouwerij D'n Drul Stollenberg!
 • Hagemeester Tripel - Tripel - 8%

  Hagemeester Tripel is een amber kleurig bier van hoge gisting. Dit Tripel bier is volmoutig en licht zoet van smaak met een kruidig hop aroma.

 • Hofs Blondje - Blond - 7%

  Verfrissend goudkleurig bier van hoge gisting. In de neus krijgt men het florale, bloemige van de hop, smaaksensatie van fluweelzacht mondgevoel, verfrissend en uiteindelijk een lekkere afdronk van de hopbitters.

Achtergrond informatie

Roland en Wilma Boschman hadden altijd al een droom, het brouwen van hun eigen speciaalbier. Wat begon als een hobbybrouwerij is inmiddels uitgegroeid tot een succes. Vlakbij de Duitse grens ligt een dorp waar ze nu hun eigen brouwerij hebben. De brouwerij houdt veel rekening met de omgeving van de brouwerij. De eigenaren gaan hier erg verantwoord mee om en zorgen er o.a. voor dat zij geen onnodig water verspillen. De brouwerij heeft ook een eigen brewpub.

In 2017 is de brouwerij verhuisd naar de voormalige smederij in Groesbeek. De eigenaren van de brouwerij wilden graag hun brouw capaciteit uitbreiden. Dit was alleen mogelijk door te verhuizen naar een grotere locatie. In de oude smederij kunnen groepen nu terecht voor een proeverij of een workshop. In 2019 gaat de Brouwerij verder onder de naam D'n Drul Stollenberg. 

Lees ook

Proeflokaal is na vijf jaar in 2020 gesloten

Na vijf liefdevolle jaren heeft de brouwerij besloten om hun proeflokaal te sluiten. Door de coronavirus maatregelen moest het proeflokaal samen met alle andere horeca in Nederland de deuren sluiten. Toen de deuren van de horeca weer open mochten heeft de brouwerij besloten ze toch dicht te houden. Brouwerij d'n Drul Facebook post

Brouwerij D'n Drul Stollenberg in het nieuws