Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Nicolaas | Bierbrouwerij in Goirle

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Nicolaas

Brouwerij Nicolaas is een bierbrouwerij uit Goirle (Nederland) die is opgericht in 2018.

Brouwerij Nicolaas in Goirle
Bieren van Brouwerij Nicolaas
brouwerij Nicolaas logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Er is bij ons geen informatie bekend over biermerken van Brouwerij Nicolaas.

Voeg nu een bier toe van Brouwerij Nicolaas!

  Achtergrond informatie

  11 vrienden delen een passie voor speciaalbier en besloten het in 2018 samen professioneel aan te pakken. Ze hebben een eigen brouwinstallatie met een capaciteit van 2000 liter per batch.

  Brouwerij Nicolaas vrienden

  Restaurant

  Lees ook

  Een unieke plek, centraal gelegen in een prachtig natuurlandschap (adres: Gorps Baantje 1). Vanuit hier begint je ontdekkingstocht door ongerepte Brabantse natuur. Te voet, te paard of met de fiets. De Roovertsche Leij vormt het startpunt van een uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk. Voor en na een tocht geniet je in het restaurant of op het terras van vers bereide streekgerechten en verfrissende of opwarmende drankjes. Daarnaast kun je van hun  bierkaart maar liefst acht biertjes van de tap bestellen!

  Geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 9 uur tot.... Voor de keuken kun je binnenlopen tot 20.00u uiteraard blijven we langer open.

  Rondleidingen

  ' Binnen bij Brouwerij Nicolaas in Goirle We vertellen over de ontstaansgeschiedenis van de brouwerij (een groep van 11 vrienden die samen gingen brouwen. We vertellen over de smokkelaars routes die vroeger in de omgeving werden gebruikt richting Belgie en uiteraard leggen we het brouwproces uit en worden onze biertjes geproefd. Je neemt een kijk je in het brouwhuis en leert over het brouwproces, gekoppeld aan een aantal attributen waar mooie anekdotes aan vastzitten.'

  Geschiedenis

  Rond 1700 werd er een bierbrouwerij met een herberg gevestigd aan de oude Kerkstraat in Goirle. Het is bekend dat de brouwerij nog minstens tot en met 1801 bier heeft gebrouwen. De bierbrouwerij is in de 19e eeuw gestopt en in gebruik genomen als boerderij.

  Bier van Brouwerij Nicolaas is te drinken tijdens

  Cookie instellingen