Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jake's Beer | Brouwerij uit Den Bosch

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jake's Beer

Jake's Beer is een bierbrouwerij uit 's-Hertogenbosch (Nederland) die is opgericht in 2021. Deze brouwerij heeft 2 bieren in het assortiment.

Jake's bieren op tafel
Jakes Beer logo
Brouwerij voor Jake's Beer

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Jake's Beer

Jake's Beer heeft 2 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Jake's Beer!
 • Jake's Beer Blondina - Blond - 6,5%

  Blondina heeft een frisse nasmaak en dat maakt het bier tot een echte dorstlesser. De smaken van de granen blijven mooi hangen en door de bittere finish van de hop is het een lekker fris bier. De fruitige tonen in dit speciaalbier zorgen ervoor dat het niet zomaar een standaard blond bier is.

 • Jake's Beer Tripa - India Pale Ale - 8,4%

  Tripa heeft een mooie fruitigheid die wordt gecombineerd met een stevige bitterheid. De Tripa heeft een lange nasmaak van bittere hoppen en fruitige tinten die lang aanwezig blijven met een honing zoet begin.

  Achtergrond informatie

  Jake's Beer is een huurbrouwerij uit Den Bosch. Het biermerk is in 2021 opgericht door drie jonge ondernemers met een passie voor speciaalbier. Er wordt samengewerkt met een Belgische brouwerij om grotere volumes te kunnen brouwen. 

  Ontstaan Jake's Beer

  Brouwerij waar Jake Jake’s Beer, bedacht door echte bierliefhebbers, is begonnen met het idee dat ze lekker speciaalbier op de markt wilden zetten. Speciaalbier dat toegankelijk en gedurfd is, maar zeker ook héél lekker is! Of je nou speciaalbier drinkt tijdens een bijzondere gelegenheid, op het terras bij jouw lievelingsrestaurant/café of gewoon lekker thuis, genieten mag van het moment en er moet iets zijn voor iedereen. Genieten waarbij plezier, gezelligheid en verbondenheid belangrijke waardes zijn geweest bij het zoeken naar het perfecte speciaalbier! Daar kwamen de eerste bieren uit voort: de Blondina (blond bier) en de Tripa (een tripel-IPA). 

  Lees ook

  Cookie instellingen