Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

HillDevils | Brouwerij uit Wouwse Plantage

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij HillDevils

Brouwerij HillDevils is een bierbrouwerij uit Wouwse Plantage (Nederland) die is opgericht in 2013. Deze brouwerij heeft 7 bieren in het assortiment.

Brouwerij Hilldevils
HillDevils Exploded
Not Totally Black IPA

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij HillDevils

Brouwerij HillDevils heeft 7 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brouwerij HillDevils!
 • American Black Horse - India Pale Ale - 6,5%

  American Black Horse heeft aroma's van geroosterde koffie bonen & chocola. Het is een volmondig bier met gebrande aanzet gevolgd door hop bitterheid. De afdronk is droog met een smaak van tannines uit Amerikaans eikenhout.

 • Not Totally Black IPA - India Pale Ale - 6,5%

  Aroma: Hoparoma, ondersteunend door donkere mout en een lichte hint van gebrande mout. Smaak/mondgevoel: Medium tot full body,gevolgd door een hop bittere aanzet met een toets van koffie en chocolade. Afdronk: Droog, complex met een heel lichte rooksmaak door het gebruik van de rookmout.

 • Big Black Boltini - Stout - 10%

  Big Black Boltini heeft rijk complexe aromas van dark roast koffie, toffee, ovomaltine, zoethout met iets ziltigs en fruitigs waar doorheen wat alcoholhints. De smaak heeft milde roast impressies van mout, pure chocolade en espressokoffie, zoethout/drop,bes en een alcoholzoetje. Het bier heeft een zachtbittere finish. Je proeft de evenwicht tussen hop,roast en koffie. 

 • HillDevil IPA - India Pale Ale - 6,5%

  Een goede aroma met perzik en mango. Het heeft ook een erg kruidige smaak. Met een medium zoete smaak. Een lichte afdronk met een bitterheid die lang in de mond blijft hangen. 

 • Exploded Barrel Double IPA - India Pale Ale - 9%

  Exploded Barrel Double IPA van 9% wordt gebrouwen door brouwerij HillDevils. De smaak is volmondig, licht zoetzuur met subtiele tonen van eikenhout.

 • HillDevils Exploded - India Pale Ale - 9,4%

  HillDevils Exploded heeft een smaak die veel wegheeft van citrus. Het is een zoetige smaak en het bier heeft een lichtdroge afdronk. 

 • Basement Barrel Aged - Stout - 10%

  Basement Barrel Aged is een Stout die is gebrouwen door HillDevils. Het bier bevat 10% alcohol en is afgevuld op een Jim Beam Barrel. Dit bier heeft als basis de Big Black Boltini Imperial Stout. Het  De Jim Beam Whiskey geeft in de aroma meteen zijn aanwezigheid prijs. Deze witte Amerikaanse eikensoort geeft aan het bier een hele zachte vanille smaak, wat resulteert in een ware smaakexplosie.

  Achtergrond informatie

  Brouwerij HillDevils in opgericht door Marleen en Theo van Eekelen, in 2013. Toen Marleen en Theo in 2008 een bier dronken van Brewdog wisten ze het meteen, ze waren klaar met al die standaard Belgische bieren.

  Lees ook

  Na het volgen van een bierbrouwcursus kwamen ze op het idee eigen bier te gaan brouwen. Ze zijn zelf bier gaan brouwen in de stijl van het Schotse Brewdog. Twee van hun brouwsels vielen direct in de prijzen, een 1e en een 2e plek. 

  Cookie instellingen