Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Horecabier | Huurbrouwerij uit Zwaag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Horecabier

Brouwerij Horecabier is een bierbrouwerij uit Zwaag (Nederland) die is opgericht in 2005. Deze brouwerij heeft 3 bieren in het assortiment.

Horecabier
Horecabier weizen
Horecabier Zilver

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij Horecabier

Brouwerij Horecabier heeft 3 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brouwerij Horecabier!
 • Horecabier Goud - Pils - 5%

  Dit is een premium pils met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak. 5% Alc. prachtige goudtint en een zalig gemiddeld bittertje. 

 • Horecabier Zilver - Pils - 4,8%

  Kwaliteitsbier met een verfrissende smaak en stevige schuimkraag. Een dorstlessend bier met 4,8% Alc. en is daardoor makkelijk doordrinkbaar en heeft een gunstige accijns.  

 • Horecabier weizen - Weizen - 5%

  Een doordrinkbaar hefeweizen met een heerlijk verfrissende smaak. Met lichte tonen van banaan, citrus en in de afdronk, een dorstlessend bittertje. 

Achtergrond informatie

Horecabier.nl

Horecabier.nl levert, sinds 2005, bij een met passie gebrouwen categorie I pilsener, Horecabier GOUD. Premium pilsener met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5 vol.% alcohol. Het bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

Horecabier.nl introduceert in 2017 Horecabier ZILVER. Kwaliteitsbier met een verfrissende herkenbare smaak en 4,8 vol.% alcohol. Horecabier Zilver heeft een prachtige schuimkraag en een stevig bittertje. Omdat de accijns en de productie kosten bij dit bier lager liggen kunnen we dit bier nog goedkoper aanbieden.

100% zuiver water uit Nederlandse bron.

Bier bestaat voor 96% uit water en daarom is het zo belangrijk dat dit water zuiver en zacht is. Het water waar Horecabier mee gebrouwen wordt bevat weinig mineralen en kalk. Dit water is een ideale basis om pilsener mee te brouwen. Dat komt omdat het water geen bijsmaak meer heeft en geen mineralen bevat die het brouwproces beïnvloeden.

Lees ook

Natuurlijke grondstoffen en uniek receptuur

Horecabier wordt gebrouwen van natuurlijke hoppen, gerstemout, gist en zuiver water. Deze ingrediënten worden met de grootste zorg geteeld. De hoppen komen uit het zuidelijkste puntje van Duitsland. Het gerstemout komt van Hollandse bodem en dat proef je terug in de volle smaak. Het gist is 300 jaar oud en blijft het geheim van de brouwmeester. 

Met vakmanschap en pure passie gebrouwen

De brouwerij waar zij het bier laten maken staat al eeuwen lang voor vakmanschap en passie voor het bier. De brouwerij werkt met fantastische vaklieden. Van het begin tot het eind wordt er met passie aan het product gewerkt en zullen zij er alles aan doen om de kwaliteit te waarborgen tot het bier bij jou in je glas zit.