Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bad Hair Brewing

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bad Hair Brewing

Bad Hair Brewing is gevestigd in Kapelle in Nederland.

Bad Hair Brewing
Bad Hair Brewing logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

  • Ketels te huur

  • Proeflokaal

  • Restaurant

  • Rondleiding

  • Winkel

Biermerken van Bad Hair Brewing


Helaas zijn er bij Biernet geen bieren bekend bij brouwerij Bad Hair Brewing.


Voeg nu een bier toe van Bad Hair Brewing!

Achtergrond informatie

Initiatiefnemers achter Bad Hair Brewing zijn Bram van Stee en zijn zoon Jens. De eerste batch van hun eerste bier, Steevug Tripel, werd gebrouwen met behulp van de brouwfaciliteiten van uit het Belgische Belsele. De tweede batch werd gebrouwen met behulp van de brouwfaciliteiten van Sallands Landbier Brouwerij in Raalte. 

In 2009 begonnen Bram van Stee en zoon Jens met brouwen van bier als amateurbrouwers. Ze sloten zich aan bij de lokale deltabrouwers amateurbrouwersgilde. De recepten liepen uit een van een simpel witbiertje tot espresso-porter. Maar de favoriet was toch de tripel. Na een paar jaar en vele verzoeken om een biertje te mogen proeven besloot Jens om in 2012 400 liter van hun tripel recept bij Brouwerij Boelens te laten brouwen met de naam Steevug tripel om zo voldoende te hebben om de collega’s en vrienden te kunnen laten proeven.

Dit brouwsel viel zo in de smaak dat Bram en Jens op 3 januari 2013 zich in hebben geschreven als brouwerij bij de kvk onder de naam Bad Hair Brewing VOF.  Logischerwijs moest er natuurlijk ook weer gebrouwen worden en dat werd dit keer gedaan in Raalte bij de Sallandse brouwerij samen met Ruud van Moorst van Brouwerij de Eem. Op 17 januari werd de tripel weer gebrouwen. De eerste orders waren op dit moment al lang binnen en op 15 maart werd het bier voor het eerst afgeleverd. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties