Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Drachtster Weizen | Koningshert

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Drachtster Weizen

Drachtster Weizen is een Weizen met 5,8% alcohol. Drachtster Weizen wordt gebrouwen door Brouwerij Koningshert in Drachten.

Drachtster Weizen | Koningshert
Drachtster Weizen | Koningshert

Eigenschappen

Drachters Weizen was het eerste bier wat door Brouwerij Koningshert werd gebrouwen. Dit bovengistende Weizen bier bevat een alcoholpercentage van 5,8%

Smaak & Omschrijving

Drachters Weizen heeft een fruitig aroma, waarbij de geur van banaan naar voren komt. De volle smaak komt van de tarwe en het bier heeft ook een klein zuurtje wat bij een typische Weizen hoort.
 

Het Weizen bier heeft als fundament de granen tarwe en gerst. Het brouwwater bestaat uit zowel bronwater als grondwater. Het is een donkerblond, troebel bier met een mooie witte schuimkraag. hoppen en gist geven dit bier zijn identiteit.

Het laatste nieuws van Drachtster Weizen

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor Drachtster Weizen.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Koningshert Weizen

  • Koningshert Weizen - Weizen - 5,7%

    Koningshert is een Weizen en gebrouwen in Drachten, Friesland. Koningshert heeft als fundament de granen tarwe en gerst. Het brouwwater bestaat uit zowel bronwater als grondwater. Het is een donkerblond, troebel bier met een mooie witte schuimkraag. Het aroma is fruitig waarbij de geur van banaantjes overheerst. Ruik maar eens de bananen van Chiquita en herken de overeenkomst! De volle smaak komt van de tarwe en Koningshert heeft ook een klein zuurtje wat bij een typische Weizen hoort. Twee kwaliteitshoppen en een autentieke weizengist geven dit bier zijn uiteindelijke identiteit.

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties