Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Drie Keer Niks | Tripel | Bier van Plan100

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Drie Keer Niks

Drie Keer Niks is een Tripel met 7,8% alcohol. Drie Keer Niks wordt gebrouwen door Brouwerij Bier van Plan100 in Harderwijk.

Drie Keer Niks bier
Drie Keer Niks logo

Eigenschappen

Drie Keer Niks is een heerlijk Tripel bier vol van smaak en karakter. Dit speciaalbier wordt sinds 2017 gebrouwen door brouwerij Bier van Plan 100.

Smaak & Omschrijving

De Drie Keer Niks is een tripel vol karakter. De verschillende kruiden in combinatie met de hoppen zorgen ervoor dat elke slok een feest is.

De Drie Keer Niks is een heerlijke tripel vol smaak en karakter. De ironie spat van de naam af maar de Drie Keer Niks is toch écht een prachtig bier! Met zijn goudgele kleur en een prachtige witte schuimkraag een feest voor in je bierglas.

De Drie keer niks is het eerste brouwsel van Bier van Plan100. Het is een goudgeel bier met een volle smaak. Een bier voor de echte liefhebber. Drie keer niks, dat is het bier echt niet, maar een enorme knipoog naar eerdere brouwsels.

Om uit te komen bij de heerlijke smaak van het bier zijn veel proefbrouwsels gemaakt. Als deze niet voldeden aan de smaak noemde zij deze 'drie keer niks'. De naam is blijven hangen maar het bier is ontwikkeld tot een heerlijke tripel. 

Reviews

Nog geen reviews voor Drie Keer Niks. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties