Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Page 24 Blonde Reserve Hildegarde - van Brasserie Saint Germain

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Page 24 Blonde Reserve Hildegarde

Page 24 Blonde Reserve Hildegarde is een Blond met 6,9% alcohol.

Page 24 Blonde Reserve Hildegarde

Eigenschappen

Page 24 Blonde Reserve Hildegarde is een bier van hoge gisting en wordt gebrouwen door Brasserie Saint Germain uit het noorden van Frankrijk.

Smaak & Omschrijving

De smaak van Page 24 Blonde Reserve Hildegarde us ietwat dominant moutig. Het heeft een graanachtige smaak wat een klein zoetje geeft t.o.v. een gemiddelde bitterheid (32 IBU) dat nogal aards en kruidachtige is. De afdronk is fruitig.

Page 24 Blonde Reserve Hildegarde is een typische bier uit het noorden van Frankrijk, volledig gebrouwen op basis van hop en mout welke wordt verkregen uit de regionale landbouw. Voor de productie worden twee soorten hop gebruikt: het Brewers gold en Strisselspalt.

Bière de Garde

Page 24 Blonde Reserve Hildegarde is een Bière de Garde. Dit is een sterke pale ale, traditioneel gebrouwen in de regio Nord-Pas-de-Calais in Frankrijk. Deze bieren werden oorspronkelijk gebrouwen in boerderijen in de winter en het voorjaar, om onvoorspelbare problemen met gist in de zomer te voorkomen. De productie die oorspronkelijk op boerderijen werd gedaan, wordt nu aangevuld met commerciële productie. Maar de meeste brouwers van Bière de Garde zijn nog steeds kleine bedrijven.

Het laatste nieuws van Page 24 Blonde Reserve Hildegarde

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor Page 24 Blonde Reserve Hildegarde. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties