Page 24 Blonde Reserve Hildegarde

Page 24 Blonde Reserve Hildegarde
Brouwerij Onbekend
Land Frankrijk
Gebrouwen sinds Onbekend
Soort Blond bier
Alcohol 6,9%
Gisting Bovengisting
Kleur Blond
Drink temperatuur Onbekend
Stamwortgehalte 16.00
Website page24.fr/

Smaak & beschrijving

De smaak van Page 24 Blonde Reserve Hildegarde us ietwat dominant moutig. Het heeft een graanachtige smaak wat een klein zoetje geeft t.o.v. een gemiddelde bitterheid (32 IBU) dat nogal aards en kruidachtige is. De afdronk is fruitig.

Page 24 Blonde Reserve Hildegarde is een typische bier uit het noorden van Frankrijk, volledig gebrouwen op basis van hop en mout welke wordt verkregen uit de regionale landbouw. Voor de productie worden twee soorten hop gebruikt: het Brewers gold en Strisselspalt.

Bière de Garde

Page 24 Blonde Reserve Hildegarde is een Bière de Garde. Dit is een sterke pale ale, traditioneel gebrouwen in de regio Nord-Pas-de-Calais in Frankrijk. Deze bieren werden oorspronkelijk gebrouwen in boerderijen in de winter en het voorjaar, om onvoorspelbare problemen met gist in de zomer te voorkomen. De productie die oorspronkelijk op boerderijen werd gedaan, wordt nu aangevuld met commerciële productie. Maar de meeste brouwers van Bière de Garde zijn nog steeds kleine bedrijven.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Budweiser

Budweiser Super Bowl 2019
Deze reclame van Budweiser is uitgebracht voor de Super Bowl 2019. Dit jaar gaat de reclame over het zo duurzaam mogelijk brouwen van bier.

Meer reclames van Budweiser

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!