Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Smaak van Echt 2014 Schwarz

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Smaak van Echt 2014 Schwarz

Smaak van Echt 2014 Schwarz is een Schwarzbier met 5,5% alcohol. Smaak van Echt 2014 Schwarz werd gebrouwen door Budelse Brouwerij B.V. in Budel.

Smaak van Echt Schwarz

Eigenschappen

De vier familiebrouwerijen - Alfa, Budels, Gulpener en Lindeboom - hebben een Schwarzbier gebrouwen: Smaak van echt 2014 Schwarz.

Smaak & Omschrijving

Schwarz is een doordringbaar, donker en ietwat moutig ondergistend bier. Maar dan wel met een subtiele eigen twist: een klein vleugje steranijs. Smaak van Echt 2014 Schwarz lustrumbier is een eigenwijs zomerbier, wortelend in de oude tradities van de familiebrouwerijen en gebrouwen met het gevoel van nu.

Schwarz is een lustrumbier, want exact vijf jaar geleden sloegen Alfa, Budels, Gulpener en Lindeboom de handen ineen om samen een bijzonder bierkratje te lanceren: De Smaak van Echt. In de beginjaren bestond Smaak van Echt uit vier eenmalig gebrouwen bieren. Bieren die zo in de smaak vielen dat ze de inspiratie vormden voor verschillende nieuwe bieren die de familiebrouwerijen Lindeboom, Gulpener, Budels en Alfa in de afgelopen jaren lanceerden. In 2010 won Smaak van Echt de Gouden Pint voor het beste bierinitiatief van Nederland.

ABT bier van de maand

Smaak van Echt 2014 Schwarz is in augustus 2014 het ABT bier van de maand.

Het laatste nieuws van Smaak van Echt 2014 Schwarz

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor Smaak van Echt 2014 Schwarz.
Wat vind jij van dit bier?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl