Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket bekende Nederlandse bieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket bekende Nederlandse bieren

Dit gepersonaliseerde bierpakket is gevuld met een selectie van de bekende Hollandse bieren. Geen speciale bieren, maar gewoon lekkere pilseners die iedereen wel lekker vindt!

Het pakket bestaat uit 5 flessen

Cadeaupakket met Nederlandse bieren (pilseners)
Amstel bier
Bavaria
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  5 flessen

 • Soorten bier

  Pils

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Ja

Bierpakket bekende Nederlandse bieren kopen

Denk je aan Nederlands bier dan denk je waarschijnlijk direct aan bier als Heineken, Grolsch, Bavaria, Amstel en Hertog Jan. En waarempel, deze bieren zitten juist in die bierpakket! 

Over de merken in dit bierpakket

Amstel Pilsener (Heineken Brouwerij)
In Amstel proef je de pure, ongecompliceerde natuur: gerst, mout, hop en klaterfris water. Het resultaat? Een eindvergist, mild-bitter biertje, met een spontaan karakter. 

Bavaria Premium Pilsener (Bavaria)
Bavaria pils is geliefd om zijn uitzonderlijk zuivere smaak. Het bier is fris en niet zo bitter. In een blindproeverij waarin verschillende grote pilsmerken deelnamen van het AD werd Bavaria als favoriet gekozen, het pils werd als 'meest hoppige van allemaal beoordeeld met een droge afdronk'. 

Grolsch Premium Pilsner (Grolsch Brouwerij)
Grolsch heeft een licht bittere, hoppige en pittige smaak. Grolsch Premium Pilsner wordt gebrouwen met twee soorten hop, één voor de bitterheid en één voor het aroma. Dit geeft het bier een uniek karakter. Grolsch pils is vooral gekend om zijn aangename bitterheid en rijke afdronk. 

Heineken Pilsener (Heineken Brouwerij)
Heineken Pilsener heeft een mild bittere smaak en is makkelijk doordrinkbaar. Heineken pils bevat 5% alcohol en heeft wereldwijd veel liefhebbers. Het bier dat voor het eerst in Amsterdam werd gebrouwen heeft dankzij de smaak, het Heineken A-gist en de geweldige marketing de wereld verovert.  Het succes van Heineken is gebaseerd op pure, natuurlijke ingrediënten: gemoute gerst, water, hop en een kleine, maar belangrijke toevoeging, de zogenaamde A-gist. Heinekens unieke A-gist is verantwoordelijk voor de rijke, uitgebalanceerde smaak en subtiele fruittonen die elk glas Heineken al sinds de 19e eeuw kenmerken. 

Hertog Jan Pilsener (Hertog Jan Brouwerij)
Hertog Jan Pilsener heeft een rijke en volle smaak vol mout. Met een klein zuurtje en een bittere afdronk geeft het een lichte tinteling op de tong.

Bier, bier en nog eens bier!