Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket Oedipus

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket Oedipus

Geschenkverpakking van de Amsterdamse brouwerij Oedipus met zes verschillende bieren in een vrolijke doos.  Een party pack met Oedipus bieren. Ga op een trip langs een regenboog van smaken en ontdek dat er een bier is voor iedereen. Niet één smaak voor de massa, maar kleurrijke bieren voor kleurrijke mensen.

Het pakket bestaat uit 6 flessen

Bierpakket Oedipus Brewing
Oedipus Slomo
Oedipus Mama
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  6 flessen

 • Soorten bier

  India Pale Ale, Pale Ale, Saison, Blond, Tripel

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Bierpakket Oedipus kopen

€ 21,99

Oedipus, gevonden door 4 vrienden uit Amsterdam, zijn er altijd klaar voor om te gaan naar waar hun smaakpupillen hun leidt.

Het begon voor Oedipus allemaal in de Beertemple van Amsterdam. een USA-focused bierbar waar diverse soorten speciaalbier worden geserveerd, Hun liefde voor bier en het feit dat zij allemaal zijn blootgesteld aan verschillende soorten speciaalbier, motiveerde hun om zelf bier te gaan brouwen.

Nu hebben zij 6 speciaalbieren die altijd verkrijgbaar zijn en veel verschillende seizoensgebonden bieren.

Over de merken in dit bierpakket

Oedipus Gaia (Oedipus Brewing)
Gaia IPA van Oedipus Brewing heeft een fruitige geur. Zodra je aan het bier ruikt, ruik je citrusvruchten, een vleugje perzik en een lichte bloemengeur. De perzik en de citrusvruchten komen ook terug in de smaak. Naast de perzik en citrusvruchten proef je ook wat mandarijn en abrikoos.

Oedipus Mama (Oedipus Brewing)
Oedipus Mama is een American Pale Ale van Oedipus Brewing uit Amsterdam. Het is een hoppig en fris bitter bier met een alcoholpercentage van 5%.

Oedipus Mannenliefde (Oedipus Brewing)
Mannenliefde heeft de volgende smaken: bitter, fruitig, karamel, citrus en kruidig. Mannenliefde wordt gebrouwen met o.a. Szechuan peper, citroengras, Sorachi ace hops (drooghop).

Oedipus Polyamorie (Oedipus Brewing)
Dit speciaalbier van Oedipus Brewing is een blend van een Berliner Weisse en American Pale Ale. Licht zurig en een tropisch fruit smaak door de Citra en Amarillo hop.

Oedipus Slomo (Oedipus Brewing)
Slomo heeft een hoppig, fruitig aroma en heeft een spicy, droge smaak met tinten van hop. De brouwers hebben de body van deze lichte droge saison. Dit bier is late- & dryhopped met Saaz en East Kent Golding-hop.

Oedipus Thai Thai Tripel (Oedipus Brewing)
Thai Thai van brouwerij Oedipus is een speciaalbier waarbij de ingrediënten: Wortels, koriander, chili pepers en sinaasappel schillen zijn toegepast. Door deze samenstelling van ingrediënten heb je een compleet Thais gerecht in je glas, vandaar de naam Thai Thai.