Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket Oedipus | Pakket met Amsterdams bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket Oedipus: Taste Colors

Geschenkverpakking van de Amsterdamse brouwerij Oedipus met vier verschillende bieren in een vrolijke doos. 

Het pakket bestaat uit 4 flessen

Oedipus bierpakket Taste Colors
Oedipus Thai Thai Tripel
Oedipus Pais tropical flesje
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  India Pale Ale, Saison, Tripel

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Bierpakket Oedipus: Taste Colors kopen

€ 11,99

Oedipus, gevonden door 4 vrienden uit Amsterdam, zijn er altijd klaar voor om te gaan naar waar hun smaakpapillen hun leidt. Dit bierpakket is een echt party pack met Oedipus bieren. Ga op een trip langs een regenboog van smaken en ontdek dat er een bier is voor iedereen. Niet één smaak voor de massa, maar kleurrijke bieren voor kleurrijke mensen.

Het begon voor Oedipus allemaal in de Beertemple van Amsterdam. een USA-focused bierbar waar diverse soorten speciaalbier worden geserveerd, Hun liefde voor bier en het feit dat zij allemaal zijn blootgesteld aan verschillende soorten speciaalbier, motiveerde hun om zelf bier te gaan brouwen.

Ontdek vier bieren van deze kleurrijke brouwers in dit speciaalbierpakket uit Amsterdam. Dit bierpakket is ook te koop in een variant met 6 Oedipus bieren.

Over de merken in dit bierpakket

Oedipus Gaia (Oedipus Brewing)
Gaia IPA van Oedipus Brewing heeft een fruitige geur. Zodra je aan het bier ruikt, ruik je citrusvruchten, een vleugje perzik en een lichte bloemengeur. De perzik en de citrusvruchten komen ook terug in de smaak. Naast de perzik en citrusvruchten proef je ook wat mandarijn en abrikoos.

Oedipus Mannenliefde (Oedipus Brewing)
Mannenliefde heeft de volgende smaken: bitter, fruitig, karamel, citrus en kruidig. Mannenliefde wordt gebrouwen met o.a. Szechuan peper, citroengras, Sorachi ace hops (drooghop).

Oedipus Pais Tropical (Oedipus Brewing)
De Oedipus Pais Tropical is een Session IPA, laag in alcohol en vol van smaak. Met Simcoe, Citra, Moaïc en Manderina Bavaria erg lekker tropisch in geur en smaak.

Oedipus Thai Thai Tripel (Oedipus Brewing)
Thai Thai van brouwerij Oedipus is een speciaalbier waarbij de ingrediënten: Wortels, koriander, chili pepers en sinaasappel schillen zijn toegepast. Door deze samenstelling van ingrediënten heb je een compleet Thais gerecht in je glas, vandaar de naam Thai Thai.

Cookie instellingen