Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch Bierpakket

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch Bierpakket

Grolsch Bierpakket is het perfecte cadeau voor hem of haar, Dit geweldige Grolsch bierkistje met originele bierviltjes is erg leuk om te geven én te krijgen.

Het pakket bestaat uit 5 flessen

grolsch bierpakket
Grolsch Premium Pilsener
 • Verpakking

  Kist

 • inhoud

  5 flessen

 • Soorten bier

  Lager, Pils, Radler

 • Extra's

  Originele bierviltjes en breekijzer

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Een mooi en goed cadeau zoeken voor iemand is gewoon heel lastig. Dat begrijpen wij. Vandaar dat we het Grolsch bierpakket voor jou klaar hebben staan, zodat jij dit kan geven aan een grote bierliefhebber! Het pakket bevat vier verschillende soorten Grolsch bieren van 30 cl, mét originele bierviltjes!

De Grolsch bierkist komt met een breekijzer zodat je heldhaftig de kist kunt openen! Een erg leuk bierpakket om te geven én te krijgen.

Over de merken in dit bierpakket

Grolsch kanon (Grolsch Brouwerij)
Grolsch Kanon heeft een zoete smaak.

Grolsch Premium Pilsner (Grolsch Brouwerij)
Grolsch heeft een licht bittere, hoppige en pittige smaak. Grolsch Premium Pilsner wordt gebrouwen met twee soorten hop, één voor de bitterheid en één voor het aroma. Dit geeft het bier een uniek karakter. Grolsch pils is vooral gekend om zijn aangename bitterheid en rijke afdronk. 

Grolsch Radler Citroen (Grolsch Brouwerij)
Grolsch Radler is gemaakt van Grolsch Premium Pilsner met citroen- en sinaasappelsap. Hierdoor heeft het de typerende bittere smaak van bier en de lekkere friszoete smaak van vruchtensap. Door deze combinatie is Grolsch Radler aangenaam fris van karakter. Het is natuurlijk gebrouwen met pure ingrediënten, zonder conserveringsmiddelen of kunstmatige zoet- en kleurstoffen.

Kornuit Pils (Grolsch Brouwerij)
Grolsch Kornuit heeft een frisse smaak en een zachte afdronk. Grolsch wil op deze manier een nieuwe en jongere doelgroep bereiken. Door het toevoegen van een andere hopsoort dan in normaal Grolsch bier is Kornuit van Grolsch een verrassend fris pils met een zachte afdronk.