Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch kanon | Speciaalbier van de Grolsche Brouwerij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch kanon

Grolsch kanon is een Gerstewijn met 11,6% alcohol. Grolsch kanon wordt gebrouwen door Grolsch Brouwerij in Boekelo.

Grolsch kanon blik van 0,50 liter
Grolsch Kanon sixpack

Eigenschappen

Grolsch Kanon is een bier van lage gisting, met een alcoholpercentage van 11.6%. Grolsch Kanon is een krachtig speciaalbier met een zoete smaak.

Aanbiedingen en prijzen van Grolsch kanon

Actueel zijn er 4 Grolsch kanon aanbiedingen . De prijs van een liter Grolsch kanon is ongeveer €3,46.

Smaak & Omschrijving

Grolsch Kanon heeft een zoete smaak.

Kanon wordt met een ondergist bereid, echter op relatief hoge temperatuur. Een temperatuur die je eerder zou verwachten bij bovengistende bieren.

Bierpakketten met Grolsch kanon

Bekijk alle bierpakketten.

Reviews

Nog geen reviews voor Grolsch kanon.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Grolsch

 • Geniet & Geef bier 2019 - Honingbier - 5,5%

  Grolsch Honing Weizen is gebrouwen met puur water uit eigen bron, originele Duitse gist en speciaal geselecteerde tarwemout. Dit zorgt voor een volfrisse Weizensmaak. De bloemige geur, door de toevoeging van honing, geeft een bijzonder samenspel met het aroma van sinaasappel en rozemarijn. De zacht zoete afdronk maakt dit verfrissende en unieke speciaalbier met een alcoholpercentage van 5,5% helemaal af. 

 • Grolsch 0.0% - Alcoholvrij - 0%

  Dankzij een unieke gistsoort en de modernste brouwtechniek is dit bier alcoholvrij met behoud van een volle, frisse smaak. 

 • Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen - Alcoholvrij - 0%

  Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen is voor ieder moment van de dag. Dit alcoholvrije drankje is licht-zoet en echt fris van smaak.

 • Grolsch 0.0% Radler Limoen - Biermix - 0%

  Grolsch 0.0% Radler Limoen heeft de aangename licht bittere smaak van bier en de lekkere friszoete smaak van vruchtensap.

 • Grolsch Blonde Saison - Saison - 6,5%

  Grolsch Saison heeft door de toevoeging van echte honing in combinatie met Saison gist geeft het bier een mooi droog karakter. Zo heeft brouwer Marc Janssen de perfecte balans weten te vinden tussen droog, fruitig en kruidig.

 • Grolsch Dunkel Weizen - Dunkel weizen - 6%

  Grolsch Dunkel Weizen heeft een volle frisse, licht zoete karamelsmaak. Deze smaak krijgt deze Weizen door een speciaal geselecteerde karamelmout.

 • Grolsch Gerijpte Herfstbok - Bock - 6,6%

  Grolsch Gerijpte Herfstbok kwam voor het eerst op de markt in 2015. Voor het 400-jarige jubileum van Grolsch werd het speciaalbier ontwikkeld. Grolsch Gerijpte Herfstbok heeft door de zorgvuldige rijping een intens volle smaak waarin de zoetheid gemarkeerd wordt. Een speciaalbier voor de liefhebber met rijpe tonen van karamel, rozijnen en zwarte bessen gecompleteerd met een ronde afdronk. De smaak van Grolsch Herfstbok heeft zich in de fles verder ontwikkeld: van een jonge, zachtzoete bok naar een gerijpte, volmondige bok.

 • Grolsch Herfstbier 0.0 - Alcoholvrij - 0%

  Grolsch Herfstbier 0.0% is zacht zoet van smaak met het aroma van karamel en de subtiele tonen van chocola, rozijnen en koffie. Dankzij een unieke gistsoort en de modernste brouwtechnieken is Meesterbrouwer Guy Evers er opnieuw in geslaagd om op geheel natuurlijke wijze een smaakvol, alcoholvrij speciaalbier te brouwen

 • Grolsch herfstbok - Bock - 6,5%

  Grolsch Herfstbok is een traditioneel karaktervol bier met een stevige, zachtzoete smaak. Het heeft een warm en toegankelijk karakter, zachte geuren en een robijn rode kleur. daarbij aroma's van bosbessen en kaneel.

Zie meer merken van Grolsch

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

7 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Johannes Priem (gast) op 31-10-2018 om 22:59:27

Gouda, woensdag 31 oktober 2018. Geachte brouwer, Vandaag een Grolsch Krachtiig Kanon ingeschonken. Gaf bij het inschenken schuim maar was meteen weer weg. Dat ben ik niet gewend en smaakte me ook minder. Wat er aan de hand is weet ik niet. Kunt u mij vertellen wat ik verkeerd heb gedaan of wat er mis is met deze produktie? Houdbaar tot 15-5-2019 / 8H15 2 10:49 Vandaag gekocht bij Jumbo / WC Bloemendaal - Gouda

onthew (gast) op 18-07-2016 om 18:10:54

half jaar geleden 6,29 bij appie, vandaag 5,09 (beide standaardprijs, geen actie, 6-pack flesjes)ik vind het best, want is superbier, maar je vraagt je dan af....ehm flesjes van 33 naar 30?....ik kan het niet meer nagaanenfin!proost!

R.C. Benjamins (gast) op 08-01-2016 om 19:13:17

Wat vreemd dat dit biertje niet in de horeca bestaat! Moet altijd terugvallen op triple blog blog maar géén grolsch. Ricardo

Boyd Frijters (gast) op 15-12-2015 om 00:58:54

Zeer lekker biertje, ik tik er elke avond wel eentje achter men kiezen! Moeite waard

Henk van Peer (gast) op 14-07-2014 om 22:35:14

Goed bier, koud beste, ook qua effect. De naam is treffend. Met twee sta ik op mijn kop. Staat dan ook gelijk met liter wijn... Lekkerder dan Atlas 12%, maar ook duurder.

Zie meer reacties

Zie minder reacties