Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Karmeliet Tripel biercadeau

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Karmeliet Tripel biercadeau

Het Karmeliet Tripel biercadeau is een bierpakket met 4 flesjes Tripel Karmeliet á 33cl. Bij het bierpakket zit een bijbehorend glas om het bier in te schenken.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

Karmeliet Tripel biercadeau
Tripel Karmeliet in glas
Tripel Karmeliet bierpakket met glas
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  Tripel

 • Extra's

  Glas

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Nee

Karmeliet Tripel biercadeau kopen

€ 16,99

Het Karmeliet Tripel biercadeau is een bierpakket met 4 flesjes en een bijbehorend glas, waarmee dit beroemde Belgische bier mee kan worden geproefd! Tripel Karmeliet heeft niet alleen een heerlijke smaak ook een heerlijke geur. Want als je ruikt aan dit bier dan denk je direct aan een rozentuin. De geur is aantrekkelijk door vanille en bruine suiker. Daarnaast heeft het bier veel fruitigheid van perzik en banaan. Heel licht op de achtergrond herken je wellicht iets van citrus.

Karmeliet Tripel is met een World Beer Awards in augustus 2008 verkozen als beste bier ter wereld in de categorie hogegistingsbieren. Volgens de Belgen is Tripel Karmeliet een van de meest schone bieren, oftewel een van de lekkerste bieren ter wereld!

Er is ook een biercadeau van dit bier met een grote fles (75cl) en twee glazen, namelijk de Tripel Karmeliet biercadeau kist.

De inhoud van dit bierpakket

Over de merken in dit bierpakket

Tripel Karmeliet (Bierbrouwerij Bosteels)
Karmeliet Tripel heeft niet alleen een heerlijke smaak ook een heerlijke geur. Want als je ruikt aan Karmeliet Tripel dan denk je direct aan een rozentuin. De geur is aantrekkelijk door vanille en bruine suiker. Daarnaast heeft het bier veel fruitigheid van perzik en banaan. Heel licht op de achtergrond herken je wellicht iets van citrus. In de smaak overheerst in eerste instantie de hop met haar behoorlijke bitters. Dit geeft het bier kracht en pit. Neem even de tijd en de herkenbare zoete smaak, die we kennen van de geur komt terug. Het wordt romig zacht en de zweem van vanille komt ook weer tevoorschijn.