Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nederlands pils Bierpakket te personaliseren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nederlands pils Bierpakket te personaliseren

Bierpakket met vijf verschillende Nederlandse pilseners. Het bijzondere aan dit pakket met bekend Nederlands pils is dat het te personaliseren is.

Het pakket bestaat uit 5 flessen

bierpakket te personaliseren met Nederlands pils
hertog jan pilsener bier in glas
Heineken Pilsener flesje
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  5 flessen

 • Soorten bier

  Pils

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Ja

Nederlands pils Bierpakket te personaliseren kopen

Perfect biercadeau voor de liefhebber van Nederlands pils. De cadeauverpakking kun je helemaal naar eigen smaak vormgeven en iemand dus op een originele manier bedanken, feliciteren of sterkte wensen.

In dit bierpakket vind je vijf verschillende pilseners van de grote Nederlandse brouwerijen. Dus ben je op zoek naar een uniek cadeau voor iemand die echt van pils houdt? Zoek niet verder en maak een mooi design en schenk dit biercadeau, zodat hij/zij vervolgens het bier kan schenken.

Over de merken in dit bierpakket

Amstel Pilsener (Heineken)
In Amstel proef je de pure, ongecompliceerde natuur: gerst, mout, hop en klaterfris water. Het resultaat? Een eindvergist, mild-bitter biertje, met een spontaan karakter. 

Bavaria Premium Pilsener (Bavaria)
Bavaria pils is geliefd om zijn uitzonderlijk zuivere smaak. Het bier is fris en niet zo bitter. In een blindproeverij waarin verschillende grote pilsmerken deelnamen van het AD werd Bavaria als favoriet gekozen, het pils werd als 'meest hoppige van allemaal beoordeeld met een droge afdronk'. 

Grolsch Premium Pilsner (Grolsch Brouwerij)
Grolsch heeft een licht bittere, hoppige en pittige smaak. Grolsch Premium Pilsner wordt gebrouwen met twee soorten hop, één voor de bitterheid en één voor het aroma. Dit geeft het bier een uniek karakter. Grolsch pils is vooral gekend om zijn aangename bitterheid en rijke afdronk. 

Heineken Pilsener (Heineken)
Heineken Pilsener heeft een mild bittere smaak en is makkelijk doordrinkbaar. Heineken pils bevat 5% alcohol en heeft wereldwijd veel liefhebbers. Het bier dat voor het eerst in Amsterdam werd gebrouwen heeft dankzij de smaak, het Heineken A-gist en de geweldige marketing de wereld verovert.  Het succes van Heineken is gebaseerd op pure, natuurlijke ingrediënten: gemoute gerst, water, hop en een kleine, maar belangrijke toevoeging, de zogenaamde A-gist. Heinekens unieke A-gist is verantwoordelijk voor de rijke, uitgebalanceerde smaak en subtiele fruittonen die elk glas Heineken al sinds de 19e eeuw kenmerken. 

Hertog Jan Pilsener (Hertog Jan Brouwerij)
Hertog Jan Pilsener heeft een rijke en volle smaak vol mout. Met een klein zuurtje en een bittere afdronk geeft het een lichte tinteling op de tong.