Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Oedipus Ontdekkingspakket: Taste Colors sixpack

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Oedipus Ontdekkingspakket: Taste Colors sixpack

Bierpakket van het Amsterdamse Oedipus Brewing met 6 flesjes speciaalbier. Ontdek de kleurrijke bieren van deze brouwerij in dit Taste Colors sixpack.

Het pakket bestaat uit 6 flessen

Oedipus Ontdekkingspakket: Taste Colors
oedipus swingers van brouwerij oedipus
Oedipus Pais tropical flesje
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  6 flessen

 • Soorten bier

  India Pale Ale, Saison, Pale Ale, Gose, Tripel

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Oedipus Ontdekkingspakket: Taste Colors sixpack kopen

€ 18,95

Oedipus Brewing werd in 2012 opgericht door vier Amsterdamse vrienden. Tegenwoordig is het een succesvol Nederlands biermerk en je kunt de brouwerij en het proeflokaal bezoeken in Amsterdam Noord. 

Maar ook thuis kun je de kleurrijke bieren van deze brouwerij ontdekken. Met het Taste Colors 6pack van Oedipus Brewing proef je zes klassiekers van deze craft bierbrouwerij. 

Dit bierpakket is ook te koop in een variant met 4 flesjes Oedipus bier: het Oedipus Taste Colors 4pack.

Over de merken in dit bierpakket

Oedipus Gaia (Oedipus Brewing)
Gaia IPA van Oedipus Brewing heeft een fruitige geur. Zodra je aan het bier ruikt, ruik je citrusvruchten, een vleugje perzik en een lichte bloemengeur. De perzik en de citrusvruchten komen ook terug in de smaak. Naast de perzik en citrusvruchten proef je ook wat mandarijn en abrikoos.

Oedipus Mannenliefde (Oedipus Brewing)
Mannenliefde heeft de volgende smaken: bitter, fruitig, karamel, citrus en kruidig. Mannenliefde wordt gebrouwen met o.a. Szechuan peper, citroengras, Sorachi ace hops (drooghop).

Oedipus Pais Tropical (Oedipus Brewing)
De Oedipus Pais Tropical is een Session IPA, laag in alcohol en vol van smaak. Met Simcoe, Citra, Moaïc en Manderina Bavaria erg lekker tropisch in geur en smaak.

Oedipus Polyamorie (Oedipus Brewing)
Dit speciaalbier van Oedipus Brewing is een blend van een Berliner Weisse en American Pale Ale. Licht zurig en een tropisch fruit smaak door de Citra en Amarillo hop.

Oedipus Swingers (Oedipus Brewing)
De Oedipus Swingers is extreem fris en fruitig. Het meest opvallende aan dit bier is de zoutige smaak die goed naar voren komt.

Oedipus Thai Thai Tripel (Oedipus Brewing)
Thai Thai van brouwerij Oedipus is een speciaalbier waarbij de ingrediënten: Wortels, koriander, chili pepers en sinaasappel schillen zijn toegepast. Door deze samenstelling van ingrediënten heb je een compleet Thais gerecht in je glas, vandaar de naam Thai Thai.