Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zundert Trappist bierpakket met glas | Nederlands Trappistenbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Zundert Trappist bierpakket met glas

Zundert Trappist is één van de twee Nederlandse Trappistenbieren. In dit bierpakket ontvang je twee van de Trappisten van Trappistenbrouwerij de Kievit en het originele glas.

Het pakket bestaat uit 2 flessen

Zundert Trappist bierpakket met glas
Zundert Trappist in een glas
Zundert 10 en Zundert 8 uitgeschonken
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  2 flessen

 • Soorten bier

  Quadrupel, Tripel

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Met dit bierpakket ontdek je twee Nederlandse Trappistenbieren. Zundert 8 en Zundert 10 dragen het ATP (Authentic Trappist Product) Label en mogen zich daarom Trappistenbier noemen. Naast dat je deze bieren te proeven krijgt vind je in dit pakket ook de originele Zundert Trappist Kelk, waaruit je de bieren kunt drinken. 

Achtergrond Trappistenbrouwerij de Kievit

In juni 2013 zijn de brouwketels bij Trappistenbrouwerij de Kievit geplaatst. Toen de brouwerij geopend werd was het de 9e trappistenbrouwerij ter wereld. Sinds het jaar 1900 werken de monniken van de Abdij Maria Toevlucht volgens de regel van Sint Benedictus: ora et labora, bid en werk. Daarin hebben zij steeds de kansen en mogelijkheden gezocht die de omstandigheden en de tijd hen aanreikten. Van ruim 100 jaar aan diverse agrarische activiteiten werd in 2013 de stap naar een brouwerij gezet.

Over de merken in dit bierpakket

Zundert 10 (Trappistenbrouwerij de Kievit)
Zundert 10 is een roodbruin quadrupel bier met een volle, zachte smaak wat in balans wordt gebracht met een mooie hopbitterheid. In de geur vindt je tonen van gedroogde zuidvruchten, zwoele kruiden, drop en een beetje chocolade. In de nasmaak keeert de kenmerkende Zundertse kruidigheid subtiel terug.

Zundert 8 (Trappistenbrouwerij de Kievit)
Zundert 8 is een niet te zwaar en niet te donker bier. Het heeft een kruidige smaak. Dit trappistenbier werd tot de introductie van Zundert 10 in september 2018 'Zundert Trappist' genoemd. Tot dat moment was Zundert 8 namelijk het enige bier van Trappistenbrouwerij de Kievit.

Cookie instellingen