Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Proeven met de Grolsch meesterbrouwer | Grolsch reclame

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Proeven met de Grolsch meesterbrouwer

Meesterbrouwer Marc Janssen gaat je in deze interactieve video de fijne kneepjes van het bier proeven leren. Ben jij een echte bierkenner? Test het in deze video's! Meer reclames van Grolsch

Proeven met de Brouwer: Grolsch Blond, Dubbel en Tripel bier proeven
Grolsch logo
Grolsch speciaalbieren, pils en alcoholvrij bier

Proeven met de brouwer

In de interactieve video 'Proeven met de Brouwer' van brouwerij Grolsch, komt meesterbrouwer Marc Janssen bij jou "thuis" om jou de fijne kneepjes van het bier proeven bij te brengen. De meesterbrouwer neemt je mee in de belevenis van het bier drinken door gebruik te maken van jouw zintuigen en speciale proeftechnieken. Dit leidt tot de ultieme smaaksensatie. Ben jij een echte bierkenner? Test het in de video samen met Marc!

Grolsch Kruidige Tripel

De toevoeging van kardemom, koriander en citroengras geven de Grolsch Tripel een onderscheidend karakter en een frisse smaak.

Lees ook

Grolsch Klassieke Blond

Gebrouwen met water, mout, hop en een speciale Belgische abdijgist. Deze combinatie van ingrediënten geeft het de Grolsch Klassieke Blond een licht bloemige geur en een subtiel bittere smaak.

Grolsch Volle Dubbel

Speciaalbier met een intens volle smaak en een milde karamelgeur. Deze Grolsch Volle Dubbel is gebrouwen met vier soorten mout. 

Bekijk hier meer Grolsch reclames.

Gerelateerde reclames

Cookie instellingen