Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken: More Behind the Star met Benicio del Toro

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

More behind the star

Heineken richt zich in de nieuwe reclamecampagne weer meer op het product: 'There's More Behind the Star'. Benicio del Toro promoot het bier. Meer reclames van Heineken Pilsener

Benicio del Toro More Behind the star Heineken
Heineken Logo
Heineken Pilsener flesje

Heineken verruilde op creatief vlak afgelopen zomer Wieden+Kennedy internationaal voor Publicis Worldwide. De eerste resultaten daarvan zijn nu zichtbaar.

Nieuw reclamebureau voor Heineken

Waar W+K inspeelde op ‘Legends’ en het merkimago – en daar veel prijswinnend werk mee maakte – gooit Heineken het nu met Publicis (in samenwerking met de eigen Amerikaanse creatieve divisie) over een andere boeg: het product staat weer meer centraal met het thema ‘There's More Behind the Star’.

Die heeft een dubbele betekenis: Heineken rode ster en het feit dat acteur Benicio del Toro het bier vanaf nu promoot. In de commercials is Del Toro onder meer in gesprek met Heineken’s wereldwijde meesterbrouwer Willem van Waesberghe.
In de films komt steeds terug dat Heineken geserveerd wordt in 192 landen.

Lees ook

De campagne wordt verspreid in 70 landen en Heineken heeft flink geïnvesteerd. Er zijn zes advertenties die tot en met 2017 te zien zijn en vijf (digitale) films. Volgens Adage spendeert Heineken in de Verenigde Staten met deze campagne het meeste ooit in media. Hieronder alvast tweemaal de combinatie Heineken en Del Toro.

Benicio del Toro speelde ook in de Heineken commercial voor de Super Bowl 2017. 

Gerelateerde reclames

Cookie instellingen