Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

5 tips om Vaderdag te vieren met lekker bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

5 tips om Vaderdag te vieren met lekker bier

10 juni 2021 door Redactie Biernet.nl

Is je vader een bierliefhebber? Zorg dan dat je hem tijdens Vaderdag 2021 goed in het zonnetje zet! Wij hebben een aantal biercadeaus op een rijtje gezet.

Jonge vader geniet van bier
Persoonlijke bierglazen
World of Beers bierpack Beerwulf

Biertips voor Vaderdag

Blije vader met zoontje op de schouders Elk jaar is het weer de vraag, wat ga ik mijn vader geven voor Vaderdag? Heb je nog een beetje inspiratie nodig om je vader te verrassen? Hieronder bieden we wat inspiratie waar een bierliefhebbende vader gegarandeerd blij van wordt. Geef je pa bijvoorbeeld een pakket vol populaire speciaalbieren of doe hem een gaaf brouwpakket cadeau!

Beerwulf

Beerwulf is een online bierwinkel die onder andere allemaal verschillende bierpakketten verkoopt. Zo verkoopt Beerwulf pakketten met wereldberoemde bieren in één pakket, maar ook bieren in een pakket waar je nog helemaal niet vanaf weet, één echte verassing dus! Of je vader nou een doorgewinterde speciaalbierliefhebber is of wanneer hij de bierwereld nog moet ontdekken... Voor iedere vader is er een geschikt bierpakket te vinden.

Is jouw vader een groot fan van tapbier? Dan heeft hij het vast moeilijk gehad tijdens de corona lockdowns omdat hij niet naar de kroeg kon... Haal daarom een tap in huis als cadeau voor vaderdag! Beerwulf heeft verschillende thuistaps met verschillende fusten van allerlei biermerken. Zo kan je vader thuis genieten van zijn welverdiende tapbiertje.

World of Beers pack

World of Beers pack Beerwulf Neem je smaakpapillen mee op een wereldwijd avontuur! Het World of Beers pack bevat verschillende heerlijke en toegankelijke smaken van over de hele wereld. Probeer craft- en speciaalbier uit Amerika, Japan, Duitsland, Nederland, België, Groot-Brittannië en vele andere landen. Is jouw vader nou een echte ontdekker? Verras hem dan met deze internationale bieren en laat hem de biersmaken van over de hele wereld ontdekken.

Met dit pakket geef je hem een Japans bier (Asahi Super Dry), Nederlands bier (Oedipus Mannenliefde), Chinees bier (Tsingtao), Brits bier (Pistonhead Amber), Amerikaans bier (Lagunitas 12th of Never Ale) en (speciaal)bieren uit een heleboel andere landen! 

Kingdom Brew Kits

Is je vader een echte ondernemer en houdt hij van speciaalbier? Sir Brews-a-Lot brengt zijn bierkoninkrijk naar jouw huis. Met zijn all-grain brew kit brouw je thuis 5 liter van je eigen bier in slechts enkele uren. Als jij klaar bent met brouwen, moet het brouwsel nog enkele weken vergisten en lageren, alvorens je van je zelfgebrouwen bier kan genieten.

Kingdom Brew Kit Brouwland heeft verschillende bierstijlen waar je uit kunt kiezen om uiteindelijk zelf te gaan brouwen:

- Sterk Blond
Donker
- Speciale Belge
Tripel
Witbier
IPA

Is je vader nou een echte liefhebber van een India Pale Ale of een lekkere Tripel? Verras hem dan zodat hij zijn favoriete bierstijl zelf kan gaan brouwen. 

Hopt

Vaderdag Bierpakket Hopt Hopt heeft speciaal voor de vaders een Vaderdag bierpakket samengesteld. In dit bierpakket vind je elf mooie speciaalbieren uit allemaal verschillende landen van over de hele wereld. Naast deze speciaalbieren wordt er een mooi bierglas bijgeleverd om optimaal te kunnen genieten van de verschillende bieren. Er zitten ook grappige biersokken bij dit pakket. Deze kan je vader dan lekker aandoen als hij een van de bieren aan het drinken is, een perfecte combinatie!

Een aantal bieren in dit pakket zijn:

- Tripel Karmeliet
Westmalle Dubbel Bruin Trappist
Franziskaner Weissbier Naturtrüb
- Saison Dupont
- Hertog Jan Grand Prestige
- Camden Pale Ale

Yoursuprise

Drinkt je vader altijd zijn bier uit het flesje of een saai bierglas? Verras je vader dan met een persoonlijk bierglas waar de naam van je vader op gegraveerd wordt. Zo kan je vader optimaal genieten van zijn bier in zijn eigen glas. Dat betekent dus dat niemand aan zijn glas mag komen, het bierglas is alleen voor je vader!!

Gepersonaliseerd bierglas voor vaderdag

Biervaneigenbodem

Is je vader een echte liefhebber van speciaalbier en dan vooral van Nederlands bier? Verras hem met dit bierpakket met 12 verschillende streekbieren uit Nederland. Dit is een selectie van de beste lokale speciaalbieren uit heel Nederland. In dit pakket vind je geen grote bekende merken maar lokale exclusieve bieren van eigen bodem. Ambachtelijk met de hand gebrouwen speciaalbier uit kleinschalige stadsbrouwerijen! De pakketten zijn samengesteld op diversiteit in smaak en locatie van de bieren, zo beleef je het bierpakket als een reis door de Nederlandse bierwereld.

12 Streekbieren Biervaneigenbodem Bij dit bierpakket krijg je ook een boekje meegeleverd met een beschrijving van alle bieren en hoe je de bieren moet drinken. Ook krijg je een Biervaneigenbodem bieropener met magneet erbij. Zo kan je vader optimaal genieten van deze lokale speciaalbieren. 

Een aantal bieren die in dit pakket zitten zijn: 
Vandestreek Turf 'n Surf
Gouveneur Blond
Eiber Achter de Duinen
Waterland Marker Maagd
Brouwerij de Kip Scharrelkip
Othmar Weizen
Christoffel Weizen-IPA