Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Vaderdag 2022: 5 tips voor de leukste biercadeaus

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Vaderdag 2022: 5 tips voor de leukste biercadeaus

4 juni 2022 door Redactie Biernet.nl

Vaderdag 2022 staat alweer voor de deur, het is dit jaar op 19 juni. Het kan een dag zijn waarvoor het lastig is om een cadeau uit te zoeken. In dit blog vind je de beste biercadeaus om jouw vader vrolijk te stemmen. 

Beerwulf glas volschenken met vaderdag
Vader ontvangt Beerwulf bierpakket op vaderdag
Vaderdag Cadeau gepersonaliseerd met Westmalle bier

Bier als cadeau voor Vaderdag

Op 19 juni 2022 is het weer Vaderdag! Altijd een mooi moment om te laten zien wat jouw pa voor je betekent. Toch is het soms lastig om een goed cadeau voor hem te bedenken. Voor eenieder die een vader heeft die van bier houdt hebben we wat cadeaus op een rijtje gezet, waarmee je gegarandeerd zult scoren bij die ouwe!

1. Beerwulf

Online bierwinkel Beerwulf pakt ieder jaar flink uit met Vaderdag en dat is dit jaar niet anders! De bierwinkel heeft verschillende acties die iedere bierdrinkende vader kan bekoren. We zetten er een paar voor je op een rij!  Vader opent Beerwulf Bierpakket

Speciaal Vaderdag bierpakket

Altijd moeite gehad met het vinden van het perfecte Vaderdag cadeau? Geen zorgen, de online bierwinkel Beerwulf heeft precies wat je nodig hebt voor deze feestdag. Namelijk het Vaderdag bierpakket! Hier zitten bieren in die variëren van Birra Morreti tot het craft bier van Beavertown. Maar ook nog andere klassiekers zoals Affligem en Lagunitas. Dus toon wat liefde naar je vader en haal hem in huis voordat het te laat is.

Eigen biertap

In aanloop naar Vaderdag 2022 geeft Beerwulf korting op de biertaps die zij in het assortiment hebben. The Sub is een thuistap die compatibel is met vaatjes van twee liter (Torps). Deze tap is zeer geschikt voor de vader die er van houdt om geregeld een ander bier te kunnen tappen, want je haalt zo'n 8 glazen bier uit de vaatjes.

Het aanbod van torps is groot, je kunt veel verschillende biermerken kopen voor deze tap. In aanloop naar Vaderdag 2022 geeft Beerwulf €10,- korting op alle Sub thuistaps. Deze korting geldt voor aankoop van de losse tap, maar het is natuurlijk het leukst voor je vader (en voor jou) als je al direct op Vaderdag kunt gaan tappen. De korting is hoger als je voor één van de startpakketten gaat. 

Tappen met The Sub thuistap

Is jouw vader iemand die graag goed door drinkt of iemand die geregeld familie en vrienden over de vloer heeft? Dan is de BLADE Thuistap de beste keuze voor hem! In een BLADE vat zit acht liter bier, daar kun hij dus ruim 30 glazen bier uit halen als hij een beetje kan tappen :) Op de BLADE biertap zit €25,- korting in aanloop naar Vaderdag. Bij aanschaf van een BLADE startpakket loopt de korting verder op.  

Meer Beerwulf Vaderdag cadeaus 

Naast het fraaie Vaderdag bierpakket of een eigen biertap voor je pa biedt Beerwulf nog meer interessante bierpakketten, accessoires of fusten (indien hij al een Sub of BLADE in huis heeft). 

Zorg bijvoorbeeld dat de thuisbar van je vader wordt uitgebreid met fraaie bierglazen, openers of een biermat. Ook kun je zijn biervoorraad aanvullen door hem te verrassen met afgeprijsde bieren uit torps of bestel een bierpakket dat goed past bij zijn smaak! 

- Bekijk alle Beerwulf Vaderdag acties -

2. Gall & Gall

Ook slijterijketen Gall & Gall heeft mooie acties in aanloop naar Vaderdag. Ze hebben verschillende 'Top 5' lijstjes gemaakt en uiteraard ook voor bier.  Top 5 biercadeaus bij Gall & Gall

Er zijn verschillende bierpakketten te koop waar je je vader een plezier mee kunt doen. Laat hem bijvoorbeeld genieten van zes Nederlandse Trappistenbieren. In het het La Trappe assortimentspakket ontdek je zes verschillende Nederlandse trappisten van één van de twee Nederlandse trappistenbrouwerijen.

Andere opties zijn om hem een rondje rond de wereld te geven of hem te verwennen met klassiekers uit de Belgische biercultuur. 

- Bekijk alle Vaderdag acties bij Gall & Gall -

3. Yoursurprise

Yoursurprise biedt je de mogelijkheid om een fraai biercadeau helemaal te personaliseren. Op die manier kun je naast het geven van lekkere bieren ook je creativiteit de vrije loop laten en je vader verrassen met een grappige of liefdevolle boodschap.

Gepersonaliseerd kistje met Westmalle bieren Er zijn verschillende bierpakketten die je kunt personaliseren met leuke teksten en een foto. Kies bijvoorbeeld voor een houten kistje met de twee flessen (75cl) Westmalle Trappist of laat je pa vijf verschillende Nederlandse pilseners vergelijken.

Naast deze bierpakketten kun je ook een bierbrouwpakket personaliseren, zodat je vader zijn eigen bier kan gaan brouwen. Heb jij al een idee hoe zijn biermerk moet gaan heten? Graveer de naam op de glazen die inbegrepen zitten in het cadeaupakket.

- Bekijk alle Vaderdag cadeaus van YourSurprise -

4. Bier van eigen bodem

Bier van Eigen Bodem brouwerijen aanbod Is jouw vader trots een Nederlander te zijn en waardeert hij lokale, ambachtelijke producten? Dan zijn de bierpakketten van de webshop Bier van Eigen Bodem iets voor hem!

Deze online bierwinkel focust zich op de kleinere Nederlandse brouwerijen en zij hebben een aanbod dat bij veel andere winkels niet te krijgen is. De bierwinkel werkt samen met zo'n 30 ambachtelijke Nederlandse brouwerijen. 

Kies bijvoorbeeld voor een cadeaupakket met streekbier uit heel Nederland of ga voor krachtige streekbieren als je vader houdt van wat zwaardere bieren. Al deze cadeaupakketten worden geleverd in een houten kistje inclusief opener en uitleg over de bieren. Bovendien kun je de bierpakketten uitbreiden met lekkere hapjes om de borrel op Vaderdag helemaal compleet te maken. 

- Bekijk alle bierpakketten van Bier van Eigen Bodem -

5. Het Volgende Biertje

Het doel van Het Volgende Biertje is om mensen te helpen om een heerlijke bierpakket cadeau te geven, waarbij het bierpakket aansluit op de biervoorkeuren van de ontvanger. Een uitstekende optie voor Vaderdag dus! 

De bierpakketten bevatten meestal een mix van bekende / klassieke speciaalbieren én een aantal onbekende speciaalbieren van microbrouwerijen, zodat er ook een aantal nieuwe bieren te ontdekken zijn. 

Het Volgende Biertje heeft een korte bierquiz ontwikkeld die op basis van de antwoorden een uniek bierpakket met 9 speciaalbieren samenstelt. Je kunt deze vragen alvast invullen alsof je jouw vader bent, zodat het pakket op zijn smaak wordt afgestemd. Een andere optie is om een cadeaubon te bestellen bij Het Volgende Biertje, zodat je vader binnenkort in alle rust zijn eigen bierpakket kan laten samenstellen.

- Bekijk ook de samengestelde bierpakketten met borrelmixen -

Het Volgende Biertje bierpakket

Leuk blog over bier? Deel hem nu!

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen