Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De leukste biercadeaus voor Vaderdag | Bierpakketten en meer

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De leukste biercadeaus voor Vaderdag

4 juni 2021 door Redactie Biernet.nl

Zondag 20 juni 2021 is het weer Vaderdag, de dag om je vader in het zonnetje te zetten en te verwennen. Heb je nog geen cadeau? Bekijk de leukste biercadeaus om je vader een blij man te maken!  

Vader ontvangt bierpakket van Beerwulf
Beerwulf pack met bier
Beerwulf bieren op tafel met bierglazen

Cadeautips voor Vaderdag

Elk jaar is het weer de vraag, wat ga ik mijn vader geven voor Vaderdag? Heb je nog een beetje inspiratie nodig om je vader te verrassen? Hieronder bieden we wat inspiratie waar een bierliefhebbende vader gegarandeerd blij van wordt. Geef je pa bijvoorbeeld een pakket vol populaire speciaalbieren of doe hem een thuistap cadeau!

Bierpakketten

Wat is er nou leuker om te krijgen dan lekker bier? Of je vader nou een doorgewinterde speciaalbierliefhebber is of wanneer hij de bierwereld nog moet ontdekken... Voor iedere vader is er een geschikt bierpakket te vinden. 

Beerwulf bierpakket

12 populaire bieren pakket

Houd jouw vader van bier, maar wil is hij nog redelijk nieuw in de wondere wereld van het speciaalbier? Of houd jou vader nou eenmaal van een goede klassieker? Verras hem dan met dit bierpakket van Beerwulf.

In dit pakket vind je de 12 bieren die op dit moment erg populair zijn. In dit pakket zitten mooie en bekende speciaalbieren zoals Affligem Blond en Brand Weizen, maar ook bekende zomerse bieren zoals Desperados en Sol. Het bierpakket wordt gratis thuisbezorgd in een stevige doos zodat de bieren niet kunnen beschadigen.

Beerwulf bierpakket met 12 populaire bieren De 12 bieren die in dit pakket zitten zijn:

- Sol                                      
- Postel Dubbel                     
- Desperados
- Hapkin
Birra Moretti L'Autentica
- Tiger Lager
- Judas
- Ciney Blond
- Brand Weizen
Mort Subite Kriek Lambic
- Lagunitas IPA
- Affligem Blond

Bierproeverij pakket

Houd jouw vader erg van bier en is hij al bekend met allerlei speciaalbieren, maar drinkt hij vaak hetzelfde bier? Of houd jouw vader van het ontdekken van nieuwe bieren? Haal hem eens uit zijn comfortzone en verras hem met dit bierpakket van Beerwulf

In dit pakket vind je 12 bieren in verschillende stijlen, van fruitige kriek tot stevige quadrupel en verfrissende helles. Samen proeven is wel zo gezellig, dus krijg je ook twee exclusieve Beerwulf proefglazen. De glazen zijn speciaal ontwikkeld om alle aroma's goed naar boven te halen, zodat je alle bieren optimaal kunt proeven. Het bierpakket wordt gratis thuisbezorgd in een stevige doos zodat de bieren niet kunnen beschadigen.

Bierproeverij bierpakket met bierglazen De 12 bieren die in dit pakket zitten zijn:

- Oedipus Panty
La Débauche Fur & Bones
Paulaner Hefeweizen Naturtrüb
Kapittel Watou Triple Abt 10
Brin de Folie 
Hoppebrau Helles
Petrus Cherry Chocolate Nitro Quad
Oproer Black Flag
Troost New England
Zinnebir
La Trappe Quadrupel
Lindemans Kriek

Thuistaps

Is jouw vader een groot fan van tapbier? Dan heeft hij het vast moeilijk gehad tijdens de corona lockdowns... Haal daarom een tap in huis! Met The Sub thuistap kun je allerlei verschillende bieren van de tap gaan drinken. Er zijn namelijk veel biermerken die ook op Sub fusten (Torps) worden afgevuld. Bekijk het actuele Torp aanbod!

Biertap met Heineken fusten Met het lekkere weer is het straks ideaal om met je vader (misschien zelfs tijdens Vaderdag) een biertje in de tuin te drinken. Het enige wat je nodig hebt is elektriciteit, zodat je de Sub thuistap kunt aansluiten. Op die manier kun je buiten genieten van zelfgetapt bier én kun je je pa uitdagen wie het beste biertje tapt! 

Lees ook

Sub Compact Heineken startpakket

In dit pakket zit een zwarte 'The Sub Compact' biertap met vier Heineken torps van 2 liter. De biertap is erg compact waardoor deze niet al te veel ruimte in beslag neemt en je hem op veel plekken kunt installeren. 

Je tapt al je favoriete bieren met dit prachtige kleine apparaatje, dat in stijl zorgt voor een perfect gekoeld glas bier. Deze biertap houdt je bier perfect op 2°C en weegt 4,45 kg. Doordat de biertap niet enorm zwaar is, is hij gemakkelijk te verplaatsen. De vaten die in deze thuistap passen bevatten twee liter bier. Het leuke daaraan is dat je geregeld een ander biermerk kunt aansluiten en op die manier geregeld een ander tapbiertje kunt proeven. 

Sub Compact thuistap

Glazen en accessoires

Beerwulf opener en glazen Om het cadeau compleet te maken is het leuk om extra glazen en andere accessoires toe te voegen aan jouw vaderdagcadeau. Speciaal voor Vaderdag 2021 loopt er een actie waarbij je 10% korting krijgt op accessoires die goed passen bij het biercadeau van jouw keuze.

De korting geldt als je naast het accessoire pakket ook een ander product koopt bij Beerwulf. Voeg een accessoirepakket  toe aan je bestelling en de korting wordt dan automatisch verrekend bij het afrekenen. De korting geldt alleen voor één keer een bierglazenset. Als je meerdere accessoire producten bestelt, ontvang je alleen 10% korting op de duurste bierglazenset. Bekijk alle Vaderdag acties en de accessoire pakketten op Beerwulf.com

Vader ontvangt Beerwulf bierpakket tijdens Vaderdag