Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

8.6 opent tattoo shop in de brouwerij | Swinkels

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

8.6 opent tattoo shop in de brouwerij

03 juni 2019 om 14:49

Tussen de brouwketels van Swinkels Family Brewwers in Lieshout kun je sinds kort een tatoeage laten zetten. Het biermerk 8.6 heeft daarmee een wereldprimeur te pakken. 

8.6 Logo sinds maart 2020
Bieren van Swinkels Family Brewers
Bieren van Swinkels Family Brewers

8.6 bier

Het biermerk 8.6 van Royal Swinkels Family Brewers heeft een tattoo shop geopend in haar brouwerij in samenwerking met Peter van der Helm – eigenaar van tattoo- en graffitishop Walls and Skin en groothandel Tattooland. Deze wereldprimeur brengt de merkbelofte Intense by nature tot leven en combineert de passies voor tattoos en bier. Met de ‘tattooshop-in-brewery’ wil 8.6 mensen prikkelen om het zetten van een tattoo nog intenser te beleven.

Tattoo laten zetten bij Bavaria in Lieshout Er is geen biermerk zo verbonden met de scene als 8.6. Zo is 8.6 al vijf jaar partner van de Paris Tattoo Convention, de grootste tattoo show in Europa, en sponsort het merk dit jaar voor het eerst de tattoo shows in Lyon en Barcelona. Daarnaast laat 8.6 haar blikken customizen door bekende tattoo artiesten.

Het openen van een eigen tattooshop in Lieshout past daar volgens Coen Dekker, Global Marketing Manager 8.6 bij Royal Swinkels Family Brewers, perfect bij. “8.6 is een van de grootste merken binnen Royal Swinkels Family Brewers. Het merk verdient een eigen geboorteplek, een plek waar 8.6 tot leven komt en waar fans onze passie voor tattoos kunnen beleven. 8.6 is een intens pilsener van nature: de olie op het vuur om het maximale uit mooie momenten te halen.”

Lees ook

No look tattoo

Volgens Peter van der Helm, de eigenaar van tattoo- en graffitishop Walls and Skin wordt het een intense ervaring voor iedere bezoeker. “Tattoos passen goed bij het karakter van 8.6. Het is een intense passie.” 

En voor de echte waaghalzen heeft de shop een ‘No look tattoo’ muur: bezoekers steken hun hand door het gat in de muur en laten de creatieve tatoeëerder zijn gang gaan. De 8.6 tattoo shop prikkelt alle zintuigen. Zo zijn de muren onder handen genomen door bekende graffiti artiesten als Fake, Ozon, Sperm, Marcart, Nicky Nahafahik en Peter van der Helm. De 8.6 tattoo shop is op afspraak geopend.

No Look Tattoo in Lieshout

Samenwerkingen in de tattoo scene

Het merk heeft de krachten gebundeld met Tattooland. De groothandel voor tattoo benodigdheden levert alle spullen voor de 8.6 tattoo shop en zorgt ervoor dat het biermerk nog zichtbaarder is in tattoo shops door heel Europa. Tevens gaat 8.6 een samenwerking aan met tattoodo.com, een online platform waar consumenten de beste artiest kunnen vinden en artiesten hun werk kunnen poseren.

Walls and Skin events komend weekend

Daarnaast sponsort het biermerk de Walls and Skin events waar een mix van de beste graffiti artiesten en de meest creatieve tatoeëerders hun kunsten vertonen. Dit weekend vindt het event plaats op de boulevard in Zandvoort en op 22 en 23 juni in Rotterdam.

Cookie instellingen