Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Alcoholvrije IPA van VandeStreek

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Alcoholvrije IPA van VandeStreek

30 maart 2017 om 14:48

Brouwerij VandeStreek komt met de eerste alcoholvrije variant van de IPA in Nederland.

Deze week lanceren de brouwers van VandeStreek het nieuwe IPA bier genaamd Playground. 

Alcoholvrije IPA van VandeStreek
vandeStreek bier
van de Streek bier logo

De zomer is in aantocht en de mensen willen graag met de auto naar het strand of naar de barbecue. Veel mensen drinken dan graag een biertje en dan is de alcoholvrije variant 'de' oplossing. Toch heeft het alcoholvrije bier niet veel verschillende smaken en dat is jammer, zo vonden de brouwers van VandeStreek. Daarom wordt deze week hun nieuwe bier gelanceerd, Playground: Alcoholvrije IPA

Alcoholvrij speciaalbier

VandeStreek

Bier zonder alcohol word in Nederland alleen gebrouwen door grote pilsbrouwers, en om het extra aantrekkelijk te maken wordt er suiker en limonade aan toegevoegd zodat het alcoholvrije Radler genoemd kan worden. Nog geen enkele Nederlandse craftbier brouwerij heeft zich eraan gewaagd om een alcoholvrij speciaalbier te brouwen. Maar het is VandeStreek gelukt om een alcoholvrije IPA te brouwen. 

Lees ook

Nieuwe brouwerij

Het zijn momenteel drukke tijden bij de VandeStreek brouwerij. Binnenkort openen ze hun nieuwe brouwerij en creëerden ze hiermee hun eigen speeltuin waar ze nog veel meer soorten Playground bieren gaan brouwen. De Alcoholvrije IPA is, zoals alle Playground bieren, in eerste instantie beperkt beschikbaar en wordt bij succes opnieuw gebrouwen.