Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ALDI bier van BrewDog binnenkort te koop in Nederland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ALDI bier van BrewDog binnenkort te koop in Nederland

19 april 2021 om 15:47

Een aantal tweets tussen BrewDog en ALDI UK leidde vorig jaar tot een unieke samenwerking. Het bier dat uit die samenwerking voortkwam is binnenkort bij Aldi Nederland te koop. 

BrewDog ALD IPA bier
Brewdog Ald IPA bier in blikje
ALDI IPA van brewdog

ALD IPA

James Watt van BrewDog over Aldi samenwerking In augustus 2020 ontdekte James Watt (eigenaar van Brewdog) dat Aldi een IPA op de markt had gebracht die wel heel erg leek op de Punk IPA van de Schotse brouwerij. BrewDog reageerde bij wijze van grap met een bier dat in de kleuren van Aldi op de markt zou komen met de naam ALD IPA.

De supermarktketen en brouwerij vonden elkaar uiteindelijk en er werd daadwerkelijk een samenwerking tussen Aldi en Brewdog gerealiseerd. Het ALD IPA bier kwam in de schappen van Aldi in Engeland te liggen én door beide partijen werd een belofte gedaan om een boom te planten per verkochte case van deze bijzondere IPA. 

Lees ook

Bier verkrijgbaar in Nederlandse Aldi's

Een aantal uitdagende tweets leidde dus tot een nieuwe en unieke IPA. De fans smulden van de interactie tussen de Craft brouwer en de grote supermarktketen. De vele likes op sociale media wezen op het succes. 

Het ALD IPA bier was geboren en dat komt nu ook naar Nederland. Heerlijk genieten van een exclusief Schots speciaalbier, ook dat kan bij Aldi! Vanaf 17 mei zal het bier te koop zijn in alle Nederlandse Aldi filialen en zullen twee blikjes €3,- kosten. Het bier zal tijdelijk en gelimiteerd aangeboden worden en er geldt dan ook: OP=OP.