Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Alfa brouwt het beste pils ter wereld | Edel Pils

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Alfa brouwt het beste pils ter wereld

24 september 2021 om 11:07

Nadat Alfa al een prachtige award won als 'Country Winner' is het bier Alfa Edel Pils nu uitgeroepen tot het beste pils ter wereld tijdens de World Beer Awards 2021. 

Beste bier ter wereld is van Alfa
Alfa Limburgse familiebrouwerij logo
Alfa Edel Pils

‘Beste Pils ter wereld’ bevestigd!

Alfa Edel Pils is wederom in de prijzen gevallen. Naast ‘Country Winner’ op de internationaal erkende World Beer Awards, is Alfa Edel Pils nu ook uitgeroepen tot het ‘beste Pils ter wereld’ in de categorie ‘classic pilsener’ in deze competitie. Het hele team van de Alfa Bierbrouwerij is enorm trots op dit geweldige resultaat.

Lees ook

Wat houdt deze prijs in?

Worlds Best Lager Classic Pilsener is Alfa Edel Pils De competitie werkt zo dat er in eerste instantie ‘Country Winners’ bekend worden gemaakt. Al deze winnaars vertegenwoordigen hun land in de finale van de beste bieren ter wereld. Hieruit wordt één winnaar gekozen als allerbeste pils ter wereld.

In de categorie ‘classic pilsener’ (meest gedronken biertype ter wereld) is Alfa Edel Pils dus verkozen als ’s werelds beste door de World Beer Awards. Een van de meest prestigieuze competities waar bijna alle grote internationale bierbrouwerijen aan hebben deelgenomen. Bezoek de website van de World Beer Awards voor meer informatie. 

Beste bier ter wereld in de stijl pils is Alfa

Cookie instellingen