Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Amstel Radler populair onder studenten

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Amstel Radler populair onder studenten

27 september 2014 om 10:22

Bijna de helft van de studenten vindt Amstel Radler het lekkerst. Uit onderzoek van de website Studenten.net blijkt 48 procent voor deze variant te gaan. Op de tweede plek staat Grolsch Radler.

Studenten.net test radlers
Amstel Radler Limoen Munt etiket
amstel radler

Top drie radlers onder studenten

Studenten.net heeft onderzoek gedaan onder studenten wat het populairste merk radler is. En Amstel Radler is de winnaar geworden, 48 procent van de ondervraagde studenten heeft dit als favoriet opgegeven. Op een goede tweede plek staat de Grolsch Radler, 37 procent vond dit de lekkerste radler. Bavaria Radler staat op nummer drie met zes procent van de stemmen.

Lees ook

Andere radlers

Grafenwalder, het huismerk van de Lidl, is bij vier procent van de studenten favoriet. De Schultenbräu Radler-variant van de Aldi wordt slechts door 1 procent van de studenten tot favoriet bestempeld.  Drie procent van de respondenten gaf aan een ander merk het liefst te drinken, waaronder Radler van Warsteiner.

‘Dit kun je zelfs met een heleboel fantasie geen bier noemen’

Uit onderzoek van het testpanel van Studenten.net kwamen al dezelfde conclusies. Radler bier van de Aldi en Lidl “kun je zelfs met een heleboel fantasie geen bier noemen”, de beginnende Radler-drinker wordt die van Bavaria geadviseerd, die van Amstel en Grolsch zijn meer voor de echte bierliefhebbers.