Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Schultenbrau | Bier | gebrouwen door brouwerij Bavaria

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Schultenbrau

Schultenbrau is zeer goedkoop bier en is verkrijgbaar in alle Aldi supermarkten. Het bier wordt gebrouwen door brouwerij Bavaria uit Lieshout.

Achtergrond Informatie

Schultenbrau bieren worden gebrouwen door Bavaria in Lieshout. Er zijn op dit moment 7 biermerken van Schultenbrau bekend. Bekijk de bieren in onderstaande overzicht.

Alle Schultenbrau merken

Bekijk alle merken

Nieuws items

 • Schultenfrau gelanceerd

  Aldi lanceert Schultenfrau

  Schultenfrau wordt binnenkort door Aldi gelanceerd. De Duitse supermarkt komt met een vrouwelijke versie van hun Schultenbrau bier. Het bevat minder alcohol maar wel prosecco! 

  Opmerkelijk

  27 mrt 2019 bij Nieuws

 • Onderzoek naar glyfosaat in bier

  Bier in Nederland bevat onkruidverdelger

  Sommige bieren op de Nederlandse markt blijken de onkruidverdelger glyfosaat te bevatten. A Healthy Life deed een laboratoriumonderzoek met 31 bieren. 

  Onderzoek

  26 nov 2018 bij Nieuws

 • Biertest Kassa

  Uitslag biertest Kassa

  Elke week test kassa verschillende producten. Afgelopen zaterdag werd pils getest door vier deskundigen op uiterlijk, geur, smaak en afdronk.

  Onderzoek

  9 sep 2013 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.

  31 reacties

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  JanusVleespet (gast) op 18-07-2019 om 22:39:36

  Het bier in de 50cl blikken wordt inderdaad sinds mei geproduceerd in Frankrijk, maar de 33cl blikken en 30cl flesjes worden gewoon nog in Lieshout gebrouwen.

  Frederik la Haye (gast) op 08-07-2019 om 21:23:05

  Jammer dat de smaken zo verschillen per brouwerij. Nu moet mijn schoonvader op zoek naar ander bier. Duits bier uit Frankrijk en dat in Nederland... Wie verzint zoiets?

  Ceriac (gast) op 08-07-2019 om 20:15:13

  Het in Frankrijk geproduceerde Schultenbrau bier bij Brasserie De Saint-Omer
  heeft een onaangename smaak en slaat nagenoeg snel dood na het inschenken. Hierover met Aldi en Brasserie Goudale correspondentie gevoerd maar beiden zeggen geen afwijking geconstateerd te hebben, en ook geen klachten hierover hebben ontvangen.
  Of je het nu hier in Woudenberg, Rhenen of Den Haag koopt, van deze franse brouwerij is het zeer onaangenaam wat smaak betreft. Heel jammer.

  Chris Morrison (gast) op 28-05-2019 om 14:45:16

  Why has the manufacturing of Schultenbrau now moved to France ? the beer tastes totally different and NOT in a nice way

  ricky de gans (gast) op 07-12-2018 om 09:06:58

  wist je dat schultenbrau al in 1867 begon als kleine bouwerij in schulten in de duitse deelstaat sachsen-anhalt. grappig is dat schultenbrau in de eerste wereldoorlog veel werd gedronken door soldaten. door de alcohol was het vaak schoner dan water, waardoor het dus veiliger gedronken kon worden en de uniformen erin gewassen konden worden. nee hoor grapje ik lul het is pas ogtend en ben al dronken, groetjes ricky

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties