Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Schultenbrau | Bier exclusief te koop bij Aldi

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Schultenbrau

Schultenbräu is redelijk goedkoop bier dat verkrijgbaar is in alle Aldi supermarkten. Het bier Schultenbrau heeft een bepaalde cultstatus bereikt in Nederland.

Schultenbrau
Glas gevuld met Schultenbrau Hefe Weissbier
Schultenbrau Zwaar bier blik

Achtergrond Informatie

Schultenbrau bieren worden gebrouwen door Schultenbraü in . Er zijn op dit moment 9 biermerken van Schultenbrau bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Schultenbrau is een goedkoop biermerk dat in Nederland exclusief wordt verkocht door Aldi. Er zijn verschillende bieren te koop van Schultenbräu, waaronder Radler en Zwaar Bier. Het bekendste Schultenbrau bier is zeker het pils, dat onder andere in gouden halve literblikken wordt verkocht en een bepaalde cultstatus heeft in Nederland.

Alle Schultenbrau merken

Bekijk alle Schultenbrau merken

Nieuws over Schultenbrau

 • In je achtertuin... Kamperen met heerlijk Schultenbräu-gevoel

  Lekker kamperen in je achtertuin! Geniet in je Schultenbräu kleding, voor je Schultenbräu tent van een heerlijk biertje met slippers van dit iconische biermerk aan je voeten.

  27 apr 2020 bij Nieuws

 • Bier in Nederland bevat onkruidverdelger

  Sommige bieren op de Nederlandse markt blijken de onkruidverdelger glyfosaat te bevatten. A Healthy Life deed een laboratoriumonderzoek met 31 bieren. 

  26 nov 2018 bij Nieuws

 • Uitslag biertest Kassa

  Elke week test kassa verschillende producten. Afgelopen zaterdag werd pils getest door vier deskundigen op uiterlijk, geur, smaak en afdronk.

  9 sep 2013 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.