Arrr! wint meest gewaardeerde bier van provincie Utrecht

Arrr! meest gewaardeerde bier van provincie Utrecht

Arrr!, een zwarte IPA van brouwerij House of Pint, is tijdens het 8e Utrechtse bierfestival uitgeroepen tot meest gewaardeerde bier van provincie Utrecht.

14 mei 2018 om 15:44


Over Arrr!

Arrr! is een gitzwarte IPA van brouwerij House of Pint met een verrassend frisse afdronk. Het is met 8% alcohol geen licht biertje. Tijdens het brouwen van deze IPA is er een enorme hoeveelheid Amerikaanse hoppen gebruikt waardoor duidelijke aroma’s van tropisch fruit, citrus en dennenbomen te proeven zijn. 

De Tomas Schroën-trofee

De Tomas Schroën-trofee wordt elk jaar uitgereikt aan het beste bier van Utrecht. De trofee is vernoemd naar Tomas Schroën, de oprichter van de Bierverteller die vorig jaar op 33 jarige leeftijd overleed aan alvleesklierkanker. 

Op de tweede plek kwam brouwerij Hommeles uit Houten met hun pumpkin ale en de derde plaats ging naar brouwerij De Leckere uit Utrecht met een stout.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bavaria Premium Pilsener

Niets is zo verfrissend
Bavaria schenkt flink aandacht aan hun alcoholvrije bieren, zoals Bavaria 0.0, de alcoholvrije Radler, Bavaria Mexican en meer. Niet is zo verfrissend, aldus de brouwer uit Lieshout.

Meer reclames van Bavaria Premium Pilsener

Laatste reacties