Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bar Café \'t Vierkantje Gouden Horecazaak 2013

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bar Café 't Vierkantje Gouden Horecazaak 2013

20 januari 2014 om 12:24

Bar Café 't Vierkantje uit Berkel en Rodenrijs heeft het Gouden Fust gewonnen en mag zich een jaar lang Gouden Horecazaak van Nederland noemen.

Bar Café 't Vierkantje werd o.a. beloond om de kwaliteit van het versgetapte bier.

winnaar gouden fust
Heineken met S tijdens jubileum in 2017
Amstel logo

Gouden Fust

Bar Café 't Vierkantje uit Berkel en Rodenrijs heeft het Gouden Fust gewonnen en mag zich een jaar lang Gouden Horecazaak van Nederland nomen. De jury beloonde de horecazaak om zijn uitmuntende gastheerschap en de kwaliteit van het versgetapte bier.

De 100 beste horecaondernemers van Nederland streden om de prijs voor de Gouden Horecazaak 2013 en kwamen samen met de spectaculaire landelijke finale in de 'Grootste Kroeg van Nederland", het decor van De Vrienden van Amstel Live! 2014. Het Gouden Fust werd uitgereikt door Erik Schuckink Kool, directeur Horeca HEINEKEN Nederland. Het Zilveren Fust werd gewonnen door café Tjeukemeer uit Oosterzee en het Bronzen Fust door Café de Lamp uit Opheusden.

Lees ook

Eigenaren Ben van den Bulk, Marja Vonk-Bloom en Nikita Vonk zijn erg trots op de eretitel: "We zijn erg blij met deze erkenning. Er doen zoveel fantastische collega's mee. Deze prijs is een prachtige bekroning op de inzet van ons team." 

Goed Getapt

De verkiezing van de Gouden Horecazaak 2013 maakt deel uit van het Goed Getapt programma van HEINEKEN Nederland. Jaarlijks doen hieraan ruim 1850 horecaondernemers mee, die Heineken, Brand of Amstel op de tap hebben. Het Goed Getapt programma heeft tot doel om bewustwording van kwaliteit en kwaliteitsbeleving in de horeca te verhogen met de focus op tapbier. Naast bier worden ondernemers en hun personeel getraind, technisch ondersteund en getoetst op het gebied van speciaalbier, fris, wijn, gedistilleerd en op koffie en thee.

De Gouden, Zilveren en Bronzen fusten worden toegekend op basis van ervaringen en rapportages van mystery guests die alle deelnemende horecazaken minstens 4 keer bezoeken. Ondernemers worden beoordeeld op goed gastheerschap, service en bierbehandeling. Goed getapt bier, maar ook het op de juiste manier serveren en behandelen van speciaalbier betaalt zich uiteindelijk uit in tevreden gasten die vaker terugkomen.

Top 10

  1. Bar Café 't Vierkantje uit Berkel en Rodenrijs
  2. Café Tjeukemeer uit Oosterzee
  3. Café de Lamp uit Opheusden
  4. Café de Gooijer uit Amersfoort
  5. Café Het Achterhuus uit Zuidwolde
  6. Het Wapen van Ooststellingwerf uit Oosterwolde
  7. Café Sportzicht uit Aalsmeer
  8. Wijkcentrum SIO uit Zwolle
  9. Café 't Hoekje uit Elburg
  10. Café Zaal Spoorzicht uit Staphorst
Cookie instellingen