Bieren van Swinkels Family Brewers

Bavaria heet voortaan Swinkels Family Brewers

Bavaria, de brouwerij uit Lieshout waar meerdere (inter)nationale biermerken onder vallen gaat verder onder de naam Swinkels Family Brewers. Op de namen van de bieren heeft de naamsverandering geen invloed.

11 juni 2018 om 13:59


Bavaria brouwerij

Bavaria heeft tegenwoordig meerdere bieren in hun portfolio. Alle bieren die je kunt drinken van het concern zullen dus onder dezelfde naam verkrijgbaar blijven. Denk hierbij aan Bavaria zelf, maar bijvoorbeeld ook Swinckels, Rodenbach of Palm. Swinkels Family Brewers verkoopt bier in 120 landen en verwacht met de nieuwe naam beter herkenbaar te zijn als eigenaar van meerdere internationale biermerken. 

Swinkels family brewers

Swinkels Family Brewers logoHet logo van het concern bestaat uit een een soort schild met een hopbloem aan de linkerkant en de letter S aan de rechterkant. De hopbloem staat voor de vele verschillende bieren die het bedrijf verkoopt en de S staat voor Swinkels. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bavaria Premium Pilsener

Nieuwe Bavaria fles
Bavaria heeft een nieuwe fles geïntroduceerd. In deze reclame wordt de schoonheid van de fles sterk benadrukt, maar het is toch echt de bedoeling om het flesje Bavaria bier uiteindelijk leeg te drinken!

Meer reclames van Bavaria Premium Pilsener

Laatste reacties