Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Palm | Belgisch bier sinds 1747

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Palm

Palm bouwt verder aan rasbieren met een grote passie voor echtheid en traditie sinds 1747. De bieren worden echter pas sinds 1929 onder de naam Palm verkocht. De bieren hebben een unieke historie qua recept en brouwproces.

Palm glas
Palm Royale
Palm bier logo

Achtergrond Informatie

Palm bieren worden gebrouwen door Palm Belgian Craft Brewers in Steenhuffel. Er zijn op dit moment 11 biermerken van Palm bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Palm bouwt verder aan rasbieren met een grote passie voor echtheid en traditie sinds 1929. De bieren hebben een unieke historie qua recept en brouwproces. Dit houdt Palm nadrukkelijk in ere.

Alle Palm merken

 • Palm 0.0 - Amber - 0%

  Palm 0.0 is een ouderwets lekker verfrissend bier zonder alcohol. Het amberkleurige bier is licht bitter en kruidig van smaak. Palm Belgian Craft Brewers heeft met met Palm 0.0 een alcoholvrije versie van haar karaktervolle amber bier Palm ontwikkeld.  "De zorgvuldig gekozen ingrediënten waaronder hop van eigen teelt, het Palm-mout naar eigen receptuur en de toegepaste brouwtechnologie staan borg voor 0% alcohol, 100% bier en gegarandeerd 100% karakter!"

 • Palm 8 Horse Power - Blond - 8%

  Palm Horsepower is een blond bier dat verrissend en fruitig van smaak is. Naast de typische fruitigheid die komt van de gebruikte Belgische gist ontdek je in de geur en de smaak ook sinaasappel en de chinotto vrucht. 

 • PALM Bonaparty IPA - India Pale Ale - 5,5%

  Palm Bonaparty IPA is een toegankelijk bovengistend en ongefilterd bier van 5,5%. Blond en licht troebel van kleur met een uitgesproken hoppig karakter. Fruitig en hoppig in de geur met een bittere afdronk die lekker blijft hangen.

 • Palm Dobbel - Amber - 5,8%

  Palm Dobbel heeft een amber moutige smaak met een lichte hint van karamel. Verder heeft het bier een honingachtige malsheid.

 • Palm Hop Select - Amber - 6%

  Een combinatie van het typische ronde volle van een spéciale Belgie met daarbij een heerlijk fantastisch hoparoma. De mooie bitterheid maakt het plaatje compleet.

 • Palm Royale - Amber - 7,5%

  Palm Royale heeft een volmondige smaak, met een zoete achtergrond.

 • Palm Sauvin - Blond - 4,6%

  PALM Sauvin is een verfrissend amber bier van hoge gisting, met een verstandig alcoholgehalte. Het is een uniek recept dat de honingachtige malsheid van het PALM mout en de fruitigheid van de PALM gist combineert met het bijzondere karakter van Nelson Sauvin. Deze hopvariant geeft een fris en fruitig aroma en een citrusachtige afdronk zoals ook de druif Sauvignon Blanc geeft aan de gelijknamige witte wijn.

 • Palm Spéciale - Amber - 5,4%

  Palm bier heeft een zachte en zoete smaak. De unieke ambermouten bepalen de basissmaak van PALM: lichte karamelsmaken met een honingachtige malsheid. 

 • Palm Tree Caballito - Lager - 5,9%

  PalmTree Caballito is een zomers tequila bier dat in 2024 op de markt werd gebracht. Het is een verfrissende lager in de Mexicaanse stijl.

 • Palm Tree TropicAle - Lager - 4,6%

  Palm Tree is een verfrissende lager die is verrijkt met tropische smaken. Er is gebruikgemaakt van natuurlijke aroma’s van passievrucht, mango en fruitig geurende hop.

 • Palm Weiss Ass - India Pale Ale - 5,4%

  Palm Weiss Ass combineert het zachte Belgische witbier met de tropische fruitsmaken die we kennen van New England IPA's. Kortom, het bier is toegankelijk, verfrissend, fruitig en hoppig met wat kruidige kenmerken.

Bekijk alle Palm merken

Nieuws over Palm

 • PALM: Traditie getwist met drie nieuwe bieren

  PALM heeft drie nieuwe bieren gelanceerd onder de slogan 'Rebelgian Beer, Born to Twist Tradition'. Met de nieuwe speciaalbieren wil de brouwerij een breder publiek bereiken.

  3 apr 2023 bij Nieuws

 • Twee Rodenbach bieren beste ter wereld binnen hun stijl

  Brouwerij Rodenbach heeft volgens de jury van de  World Beer Awards 2021 twee beste bieren ter wereld binnen een bierstijl in huis. Rodenbach Grand Cru is 'World’s Best Flanders Red Ale' en Caractère Rouge 'World’s Best Flavoured Wild-Sour'. 

  16 sep 2021 bij Nieuws

 • Swinkels Family Brewers blijft ondanks tegenvallende resultaten 2020 investeren in de toekomst

  Voor brouwerij Royal Swinkels Family Brewers was 2020 een jaar waarin de familiebrouwer schouder aan schouder de crisis het hoofd heeft weten te bieden. 

  23 apr 2021 bij Nieuws

 • Bier in Nederland bevat onkruidverdelger

  Sommige bieren op de Nederlandse markt blijken de onkruidverdelger glyfosaat te bevatten. A Healthy Life deed een laboratoriumonderzoek met 31 bieren. 

  26 nov 2018 bij Nieuws

 • Rodenbach en Palm scoren bij bierverkiezingen

  Bieren van Rodenbach en Palm Belgian Craft Brewers hebben awards in de wacht gesleept tijdens de Brussels Beer Challenge en de European Beer Star. Rodenbach Grand Cru werd met Goud beloond tijdens de BBC2018. 

  19 nov 2018 bij Nieuws

 • Palm 0.0 nu verkrijgbaar in supermarkten

  Palm 0.0 is na een succesvolle introductie nu verkrijgbaar in supermarkten. Palm introduceert met Palm 0.0 hét verfrissend amber bier met 0% alcohol én met 100% karakter.

  25 sep 2018 bij Nieuws

 • Bavaria heet voortaan Swinkels Family Brewers

  Bavaria, de brouwerij uit Lieshout waar meerdere (inter)nationale biermerken onder vallen gaat verder onder de naam Swinkels Family Brewers. Op de namen van de bieren heeft de naamsverandering geen invloed.

  11 jun 2018 bij Nieuws

 • Bavaria: recordomzet in 2017

  Bierbrouwer Bavaria heeft over 2017 een recordomzet weten te boeken. De brouwer uit Lieshout deed in 2017 flinke investeringen om verder te kunnen groeien.

  19 apr 2018 bij Nieuws

 • Palm volgt de trend en introduceert Palm 0.0!

  Brouwerij Palm speelt met introductie alcoholvrije Palm 0.0 in op trend van consumentenbehoefte. 0.0 wordt steeds populairder en dat zag de brouwerij ook. Het is een verfrissend amber bier met 0% alcohol maar met 100% karakter!

  20 mrt 2018 bij Nieuws

 • Hop plukken bij Brouwerij Palm

  Brouwerij Palm plukt op 27 augustus haar eigen geteelde hop voor de Palm bieren. Samen hop plukken, samen bieren en gerechten proeven, samen kijken, samen fietsen… Dat is samen genieten!

  14 jul 2017 bij Nieuws

 • Bavaria investeert fors in Palm

  Bavaria investeert fors in het bekende biermerk Palm. Zo moderniseert Bavaria de Palm-brouwerij in Steenhuffel voor een bedrag van 20 miljoen euro. Het tekent het vertrouwen dat de familie Swinkels heeft in dit amber bier met historie.

  6 jul 2017 bij Nieuws

 • Beste alcoholvrije bieren: Budels en Heineken

  Heineken 0.0 en Budels malt 0.0 zijn de lekkerste alcoholvrije bieren, concludeert de Consumentenbond op basis van een smaaktest. Bavaria en Warsteiner kwamen het slechtst uit de test. 

  31 mei 2017 bij Nieuws

 • Zie alle Palm nieuwsberichten.

  Producten van Palm

  Cookie instellingen