Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Palm | Belgisch bier sinds 1747

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Palm

Palm bouwt verder aan rasbieren met een grote passie voor echtheid en traditie sinds 1747. De bieren worden echter pas sinds 1929 onder de naam Palm verkocht. De bieren hebben een unieke historie qua recept en brouwproces.

Palm glas
palm sauvin
Palm 0.0 fles uitgeschonken in glas

Achtergrond Informatie

Palm bieren worden gebrouwen door Palm Belgian Craft Brewers in Steenhuffel. Er zijn op dit moment 6 biermerken van Palm bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Palm bouwt verder aan rasbieren met een grote passie voor echtheid en traditie sinds 1929. De bieren hebben een unieke historie qua recept en brouwproces. Dit houdt Palm nadrukkelijk in ere.

Alle Palm merken

 • Palm 0.0 - Amber - 0%

  Palm 0.0 is een ouderwets lekker verfrissend bier zonder alcohol. Het amberkleurige bier is licht bitter en kruidig van smaak. Palm Belgian Craft Brewers heeft met met Palm 0.0 een alcoholvrije versie van haar karaktervolle amber bier Palm ontwikkeld.  "De zorgvuldig gekozen ingrediënten waaronder hop van eigen teelt, het Palm-mout naar eigen receptuur en de toegepaste brouwtechnologie staan borg voor 0% alcohol, 100% bier en gegarandeerd 100% karakter!"

 • Palm Dobbel - Amber - 5,8%

  Palm Dobbel heeft een amber moutige smaak met een lichte hint van karamel. Verder heeft het bier een honingachtige malsheid.

 • Palm Hop Select - Amber - 6%

  Een combinatie van het typische ronde volle van een spéciale Belgie met daarbij een heerlijk fantastisch hoparoma. De mooie bitterheid maakt het plaatje compleet.

 • Palm Royale - Pale Ale - 7,5%

  Palm Royale heeft een volmondige smaak, met een zoete achtergrond.

 • Palm Sauvin - Blond - 4,6%

  PALM Sauvin is een verfrissend amber bier van hoge gisting, met een verstandig alcoholgehalte. Het is een uniek recept dat de honingachtige malsheid van het PALM mout en de fruitigheid van de PALM gist combineert met het bijzondere karakter van Nelson Sauvin. Deze hopvariant geeft een fris en fruitig aroma en een citrusachtige afdronk zoals ook de druif Sauvignon Blanc geeft aan de gelijknamige witte wijn.

 • Palm Spéciale - Pale Ale - 5,4%

  Palm bier heeft een zachte en zoete smaak. De unieke ambermouten bepalen de basissmaak van PALM: lichte karamelsmaken met een honingachtige malsheid. 

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Palm

 • Onderzoek naar glyfosaat in bier

  Bier in Nederland bevat onkruidverdelger

  Sommige bieren op de Nederlandse markt blijken de onkruidverdelger glyfosaat te bevatten. A Healthy Life deed een laboratoriumonderzoek met 31 bieren. 

  Biermerken

  26 nov 2018 bij Nieuws

 • Rodenbach Grand Cru wint goud op Brussels Beer Challenge 2018

  Rodenbach en Palm scoren bij bierverkiezingen

  Bieren van Rodenbach en Palm Belgian Craft Brewers hebben awards in de wacht gesleept tijdens de Brussels Beer Challenge en de European Beer Star. Rodenbach Grand Cru werd met Goud beloond tijdens de BBC2018. 

  Awards

  19 nov 2018 bij Nieuws

 • palm 0.0 uitgeschonken in glas

  Palm 0.0 nu verkrijgbaar in supermarkten

  Palm 0.0 is na een succesvolle introductie nu verkrijgbaar in supermarkten. Palm introduceert met Palm 0.0 hét verfrissend amber bier met 0% alcohol én met 100% karakter.

  Biermerken

  25 sep 2018 bij Nieuws

 • Bieren van Swinkels Family Brewers

  Bavaria heet voortaan Swinkels Family Brewers

  Bavaria, de brouwerij uit Lieshout waar meerdere (inter)nationale biermerken onder vallen gaat verder onder de naam Swinkels Family Brewers. Op de namen van de bieren heeft de naamsverandering geen invloed.

  Brouwerijen

  11 jun 2018 bij Nieuws

 • Bavaria proost

  Bavaria: recordomzet in 2017

  Bierbrouwer Bavaria heeft over 2017 een recordomzet weten te boeken. De brouwer uit Lieshout deed in 2017 flinke investeringen om verder te kunnen groeien.

  Financieel

  19 apr 2018 bij Nieuws

 • Palm 0.0 header

  Palm volgt de trend en introduceert Palm 0.0!

  Brouwerij Palm speelt met introductie alcoholvrije Palm 0.0 in op trend van consumentenbehoefte. 0.0 wordt steeds populairder en dat zag de brouwerij ook. Het is een verfrissend amber bier met 0% alcohol maar met 100% karakter!

  Bierproducten

  20 mrt 2018 bij Nieuws

 • Hop plukken bij PALM

  Hop plukken bij Brouwerij Palm

  Brouwerij Palm plukt op 27 augustus haar eigen geteelde hop voor de Palm bieren. Samen hop plukken, samen bieren en gerechten proeven, samen kijken, samen fietsen… Dat is samen genieten!

  Brouwerijen

  14 jul 2017 bij Nieuws

 • Palm inschenken

  Bavaria investeert fors in Palm

  Bavaria investeert fors in het bekende biermerk Palm. Zo moderniseert Bavaria de Palm-brouwerij in Steenhuffel voor een bedrag van 20 miljoen euro. Het tekent het vertrouwen dat de familie Swinkels heeft in dit amber bier met historie.

  Biermerken

  6 jul 2017 bij Nieuws

 • Budels 0.0 en Heineken 0.0 beste alcoholvrije bieren

  Beste alcoholvrije bieren: Budels en Heineken

  Heineken 0.0 en Budels malt 0.0 zijn de lekkerste alcoholvrije bieren, concludeert de Consumentenbond op basis van een smaaktest. Bavaria en Warsteiner kwamen het slechtst uit de test. 

  Awards

  31 mei 2017 bij Nieuws

 • Hoppluk bij Palm

  Palm Hop Select Hoppluk

  Brouwerij PALM plukt op zondag 28 augustus de hop voor PALM Hop Select. Naar traditie doen ze dit samen met bierliefhebbers. De Palm brouwerij heeft sinds 2011 haar eigen hopveld.

  Biermerken

  19 aug 2016 bij Nieuws

 • Zo. Nu eerst een Palm

  Bavaria neemt meerderheidsbelang in Palm

  Bavaria N.V. en Palm Belgian Craft Brewers kondigen vandaag aan hun krachten te bundelen. Bavaria N.V. heeft met de overname van 60% van de aandelen een meerderheidsbelang genomen in Palm Belgian Craft Brewers.

  Brouwerijen

  10 mei 2016 bij Nieuws

 • Palm Royale logo

  Palm verkoopt steeds minder bier

  Het gaat slecht met Brouwerij Palm. Er wordt steeds minder bier verkocht en voor het 3e jaar op rij boekt de brouwerij verlies.

  Brouwerijen

  21 jul 2015 bij Nieuws

 • Zie alle Palm nieuwsberichten.

  Producten van Palm