Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beerware gaat samenwerking aan met bieradvies app Scover

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beerware gaat samenwerking aan met bieradvies app Scover

14 april 2021 om 15:39

Goed nieuws voor bieravonturiers! Scover en Beerware hebben een samenwerking. Scover geeft je bieradvies en Beerware is de plek om bieren te proberen.

Vrouw met bier op de bank
Beerware logo
Man met bier in de bergen

Samenwerking

Goed nieuws voor bieravonturiers! Scover en Beerware slaan de handen ineen. Waar Scover helpt bij het geven van persoonlijk bieradvies, is Beerware de online plek waar men gewaagde bieren kan uitproberen. “Het assortiment is voor moedige bierliefhebbers die zich graag willen laten verrassen door unieke, exclusieve bieren", zegt Marc van Beerware.

Maar als je dan al het lef hebt om je grenzen te verleggen in smaakpapillen-land, dient zich al snel het eerste probleem aan: waar begin ik? Waar let ik op? Wat nou als ik bier bestel wat niet bij mijn smaak past? Deze samenwerking maakt het mogelijk deze persoonlijke ontdekkingsreis aan te gaan, zonder teleurstellingen.  

Beerware  

Beerware en Scover samenwerking De letterlijke betekenis van Beerware is een vorm van software waarbij de maker als tegenprestatie voor gebruik (een krat) bier wenst te ontvangen.

Lees ook

Beerware is dat niet, maar zoals de naam al doet vermoeden is het wel iets met bier, en niet zomaar iets met bier. Het is een website die lokale speciaalbieren online verkoopt, met als missie dit verkrijgbaar te maken door heel de Benelux. Ze helpen lokale brouwerijen om voet aan de grond te krijgen door hun bieren in de webshop aan te bieden, wat resulteert in verrassende en exclusieve bieren die bij het grotere publiek vaak niet bekend zijn. De speciaalbieren zijn voor vrouwen en mannen met lef. Dit is de mogelijkheid om je grenzen te verleggen en nieuwe bieren te ontdekken.

Nieuwe bieren ontdekken

Nieuwe bieren ontdekken is vaak zo makkelijk nog niet. Scover helpt bierliefhebbers, ontdekkers en smaakliefhebbers bij het maken van hun keuze. Waar de Beerware bierzoeker met vier simpele vragen een smaakprofiel samenstelt, gaat Scover net een stapje verder. Middels een smaaktest in de app en met de hulp van Fons, de virtuele biersommelier, krijgt de gebruiker direct bieren aanbevolen die bij de persoonlijke smaak past van de gebruiker. De app is ontwikkeld door artificial intelligence specialisten, biersommeliers en smaakprofessoren. In de app beoordeelt de gebruiker de bieren. Hoe meer bieren er beoordeeld worden, hoe beter Fons nieuwe bieren kan aanbevelen. Zo kunnen bierliefhebbers onbezorgd grenzen verleggen met nieuwe, exclusieve bieren van Beerware.nl.

Actie

Bier en speciaalbier in een glas Er is op het moment een actie actief om de samenwerking te vieren. Ontdek welke bieren van Beerware het beste bij jou passen en ontvang 15% korting op je bestelling bij Beerware. De kortingscode is te vinden in de Scover app. 

Dus nieuwe bieren uitproberen op basis van jouw persoonlijke smaak, mét korting. Bekijk de digitale bierkaart op Scover en ontvang 15% korting op je bestelling met de kortingscode. 

Cookie instellingen