Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beste pils van Nederland: Budels Pilsener

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beste pils van Nederland: Budels Pilsener

17 mei 2023 om 17:14

De Budelse Brouwerij heeft tijdens de Dutch Beer Challenge twee gouden medailles gewonnen. Zij wonnen ook de categorie 'pilsener', waardoor Budels Pilsener zich het 'Beste pils van Nederland' mag noemen.

Beste pils van Nederland Budels pilsener in 2023
Budels Pilsener
Proefglas Dutch Beer Challenge

2x goud voor Budels

Afgelopen donderdag werd de uitslag van de Dutch Beer Challenge 2023 bekendgemaakt. Aan de Budelse Brouwerij zijn tijdens deze editie van de Nederlandse biercompetitie twee Gouden Medailles toegekend: voor Budels Pilsener en Budels Malt 0,0%. Budels succes tijdens dutch beer challenge

Budels Pilsener

Budels Pilsener, een bier dat bekend staat om haar verfijnde smaak en uitgebalanceerd karakter, werd onderscheiden om haar uitmuntende kwaliteit. De jury prees Budels Pilsener om de perfecte balans tussen hopbitterheid en moutige zoetheid, waardoor het een ware klassieker binnen het pilssegment is. Door de toekenning van de Gouden Medaille in de categorie Blond-Pils, is Budels Pilsener uitgeroepen tot het beste Pilsener van Nederland.

Lees ook

Budels Malt 0.0%

Budels 0.0% Malt Alcoholvrij bier is tijdens de Dutch Beer Challenge uitgeroepen tot beste Alcoholvrij bier van Nederland in de categorie 'Innovatie Speciaal - Alcoholvrij'.

Dit biologische alcoholvrije bier overtuigde de jury met haar verrassend rijke smaak. Het is een verfrissend bier met een volle body en een delicate balans van moutige accenten en subtiele hoparoma's. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor bierliefhebbers die op zoek zijn naar een verantwoorde drinkervaring. Het is een ware prestatie om in de categorie Alcoholvrij bier te winnen, gezien de groeiende concurrentie en de hoge normen die worden gehanteerd.

Dutch Beer Challenge

De Dutch Beer Challenge is de hoogst gewaardeerde professionele bierwedstrijd in Nederland, alleen de beste bieren worden erkend. Het winnen van de twee Gouden Medailles is een knappe prestatie van de Budelse Brouwerij. Het onderstreept haar toewijding, vakmanschap en kwaliteit, evenals haar vermogen om bieren te creëren die zowel traditioneel als innovatief zijn.

Winnende bieren van Budels tijdens Dutch Beer Challenge 2023

Cookie instellingen