Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierblikje als champagne flute | Beck's blikjes

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierblikje als champagne flute

26 juni 2018 om 14:55

Het Duitse biermerk Beck's heeft unieke bierblikjes ontworpen. De bierblikken zijn dusdanig populair dat eigenaar AB InBev overweegt om ze wereldwijd te verkopen.

Becks Champagne flute blikken
Becks bier Logo

Beck's champagne flutes

Le Beck De bierblikjes in de vorm van champagne flutes zijn een enorm succes. Het design, dat 'Le Beck's' wordt genoemd is ontworpen door het bureau Serviceplan uit München. Het bierblikje heeft een luxe afwerking in geborsteld aluminium met mooie gravures. 

Door de overweldigende respons wereldwijd overweegt Beck's (onderdeel van AB InBev) nu om 'Le Beck's' wereldwijd te lanceren.  

Bier in blik

De laatste jaren kampte bier in blik met een imagoprobleem. Beck's vond dat bier in blik wel een steuntje in de rug kon gebruiken. De inspiratie achter dit design kwam om bier in blik naar exclusieve evenementen en plekken te krijgen waar je het normaal gesproken niet snel zou zien. De Le Beck's blikken zijn al in kunstgalerieën, tijdens klassieke concerten en tijdens andere exclusieve evenementen in Duitsland geserveerd. 

Lees ook

De laatste tijd is bier in blik overigens weer populairder aan het worden, omdat ook veel speciaalbier brouwers blik als verpakking gebruiken.