Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jan-Renier Swinkels Bierman van het jaar 2016

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierman van het jaar 2016

06 december 2016 om 09:15

Bavaria-topman Jan-Renier Swinkels is uitgeroepen tot ‘Bierman van het jaar 2016’ door Magazine Bier!

Voor het eerst is er een Top 30 samengesteld met biermensen uit Nederland en België die het verschil maakten. 

Top 30 biermensen

De Top 30 van biermensen die ertoe deden in 2016 is samengesteld door de redactie van Bier! magazine. Alle redacteurs/journalisten hebben onafhankelijk van elkaar hun persoonlijke ranglijst samengesteld waaruit een groslijst voortkwam, welke is teruggebracht tot de 30 meest markante bierpersoonlijkheden in Nederland en België het afgelopen jaar.

Bavaria-topman Swinkels

Jan-Renier Swinkels werd dit jaar ook geridderd in België Volgens hoofdredacteur Fedor Vogel is Jan-Renier Swinkels, directievoorzitter en COO van Bavaria NV in Lieshout, de terechte winnaar: “Samen met zijn directieteam nam hij in 2016 een aanzienlijk belang in craftbrewery Brouwerij De Molen in Bodegraven en afgelopen najaar nam Bavaria het Belgische Palm Belgian Craft Brewers over.

Lees ook

Hiermee zet Bavaria als voornamelijk pilsbrouwer in 2016 in één klap een grote stap in het speciaalbiersegment.” In het decembernummer van Bier! is te lezen welke biermensen de overige 29 plaatsen bezetten en waarom. De redactie heeft de intentie om het Top 30 thema ieder jaar in december te gaan herhalen.

Het is niet de eerste eervolle vermelding voor Jan-Renier Swinkels dit jaar. In september werd Swinkels opgenomen in het ridderschap van de Belgische brouwers.

Cookie instellingen