Biertje van James Bond kost Heineken miljoenen

24 mei 2012 om 10:13
Biermerken | Brouwerijen | Bekende Mensen

Onlangs werd bekend dat James Bond, zijn favoriete Martini-shaken inruilt voor een flesje Heineken. Hoeveel er voor de deal betaald is, was echter niet bekend. Tot vandaag. Heineken blijkt maar liefst 45 miljoen dollar te hebben betaald.

De bekende Martini-shaken is dus vervangen door een oer Hollands biertje. Ook werd bekend dat Heineken daar diep voor in de buidel heeft moeten tasten. Heineken promoten in een van de bekendste film series, kost nou eenmaal wat centen!

Boze fans

Fans hebben laten weten, niet erg blij te zijn met de verandering. Zo ook oud James Bond acteur George Lazenby, hij speelde de flamboyante rol van 007 in 'On Her Majesty’s Secret Service'. Volgens de acteur is er door de verandering een traditie verbroken. Bovendien vindt hij het nog niet eens het beste bier... Heineken is te zien in de nieuwe James Bond film genaamd 'Skyfall'.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken Pilsener

Holland Heineken House Thank you!
Het Holland Heineken House in Pyeongchang was weer een groot succes. Heineken vindt het tijd om iedereen te bedanken die van de Olympische Spelen een onvergetelijke tijd hebben gemaakt.

Meer reclames van Heineken Pilsener