Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bird Brewery 7x goud tijdens World Beer Awards 2019

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bird Brewery 7x goud tijdens World Beer Awards 2019

09 augustus 2019 om 11:35

Bird Brewery is maar liefst zeven keer in de prijzen gevallen tijdens de prestigieuze World Beer Awards 2019. Het is daarmee één van de grote winnaars van ‘s werelds grootste bierverkiezing. 

Bird Brewery awards tijdens World Beer Awards 2019
Bird Brewery Ralph en Rik
Bird Brewery Nog eendje Logo

Bird Brewery bij de World Beer Awards

Vorig jaar viel Bird Brewery ook al vijfmaal in de prijzen tijdens de grooste bierverkiezing ter wereld.

Winnende bird bieren tijdens World Beer Awards 2019 De World Beer Awards vindt jaarlijks plaats. Vanuit de hele wereld zenden brouwerijen hun bieren in, waarna een vakkundige jury de bieren blind beoordeeld. Bird Brewery viel dit jaar in de prijzen met:

- Fuut Fieuw (Country Winner) - Session

- Nog Eendje (Country Winner) - Belgian Style Ale

- Datisandere Koekoek (Country Winner) - Saison 

Lees ook

- Vink Heerlijk (Gold medal) - IPA | American Style

- Nognietnaar Huismus (Country Winner) - American Style Brown Ale

- Datsmaaktnaar Meerkoet (Country Winner) - Experimental

- Apres Kievit (Country Winner) - English Style Brown Ale | Strong

Internationale top

Dit hadden we niet verwacht. Zoveel prijzen pakken en dan ook nog eens met onze nieuwe seizoensbieren. Fantastisch!" vertelt mede-oprichter Ralph enthousiast. “Wij merken dat we als brouwerij steeds meer impact maken. Met onze prijswinnende bieren, maar ook door bewust om te gaan met de natuur. Sinds kort werken we samen met heel veel Groene Nesten. Voor elke liter van ons bier dat daar wordt verkocht, planten wij één boom. Zo maken we de wereld een stukje groener. Deze prijzen zullen daar zeker aan mee helpen!

Het was een turbulent jaar met prachtige prijzen, nieuwe werknemers en de start van ons nieuwe proeflokaal House of Bird. Dat vakjury’s onze bieren keer op keer als winnaar uit de test halen, geeft ons veel voldoening. Als brouwer is dat toch een fantastisch compliment waar we trots op zijn!”, aldus mede-oprichter Rik met een brede glimlach.

Over Bird Brewery

Bird Brewery is in 2016 opgericht door biersommeliers Rik van den Berg en Ralph van Bemmel. Verwacht van hen geen kruiwagens hop, liters koffie of likeur, maar gebalanceerde bieren waarin de ingrediënten mooi naar voren komen. In hun eerste jaren maken de brouwers indruk en pakken nationaal en internationaal prijzen met hun bieren.

Cookie instellingen