Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Datsmaaktnaar Meerkoet | Bird Brewery

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Datsmaaktnaar Meerkoet

Datsmaaktnaar Meerkoet is een Ale met 6,8% alcohol. Datsmaaktnaar Meerkoet wordt gebrouwen door Bird Brewery in Amsterdam.

Datsmaaktnaar Meerkoet
Bird Datsmaaktnaar Meerkoet fles á 0,33 liter

Eigenschappen

Datsmaaktnaar Meerkoet is een Scotch Ale gebrouwen door Bird Brewery. Het bier bevat 6,8% alcohol en smaakt naar toffee, chocolade, donker fruit en meer!

Aanbiedingen en prijzen van Datsmaaktnaar Meerkoet

Actueel zijn er geen Datsmaaktnaar Meerkoet aanbiedingen . De prijs van een liter Datsmaaktnaar Meerkoet is ongeveer €8,15.

Smaak & Omschrijving

Datsmaaktnaar Meerkoet is een volle, donkere Scotch Ale met zeven verschillende mouten. De mix van mouten en Engelse hoppen geven het bier smaken als toffee, chocolade, donker fruit en meer!

Deze Scotch Ale is heerlijk in combinatie met een uiensoep, wild of stoofpot. Smaakhaken als karamel, chocolade en donker fruit passen bovendien bij mooie, ietwat rijpere kazen.

De Amsterdamse brouwers heeft het Datsmaaktnaar Meerkoet gebrouwen bij de Jopen Brouwerij, een brouwerij die al veel prijzen heeft gewonnen dankzij hun uitstekende brouwinstallatie. 

De naam

Bird Brewery vernoemd zijn bieren altijd naar vogels, zoals de Nognietnaar Huismus en de Rumoerige Roodborst. Deze moest dus ook vernoemd worden naar een vogel en ze hebben voor deze Scotch Ale gekozen voor de meerkoet. 

De Meerkoet is een veel geziene vogel in de Nederlandse wateren. Desondanks is zijn verschijning immens bijzonder. Zijn zwarte verenkleed, spierwitte snavel en vuurrode ogen maken het tot een van de makkelijkst herkenbare vogels. Toegankelijk én bijzonder!

Het laatste nieuws van Datsmaaktnaar Meerkoet

Bekijk meer Datsmaaktnaar Meerkoet nieuws.

Reviews

Nog geen reviews voor Datsmaaktnaar Meerkoet.
Wat vind jij van dit bier?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl