Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brand viert carnaval met de Samba-Fles

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brand viert carnaval met de Samba-Fles

28 januari 2015 om 09:09

Muziek. Een tikkeltje zelfspot. Het zijn onmisbare ingrediënten voor de echte Limburgse vastelaovend. Brand Bier verenigde ze in de Samba-Fles, het carnavalsgadget voor 2015!

Brand viert vastelaovend met de Samba-Fles
Brand pilsener
Brand Brouwerij

Samba-Fles voor Limburgs carnaval

De Limburgse brouwer Brand heeft speciaal voor vastelaovend, het Limburgse carnaval, de Samba-Fles ontworpen. Deze gadget is een knipoog naar de nieuwe fles die Brand onlangs introduceerde.

Bierfles en sambabal in één

Olivier Paquay, brand manager bij Brand Bier: "Brand is trots op alle tradities en gebruiken die carnaval tot een echt Limburgs volksfeest maken. Muziek maken hoort daar vanzelfsprekend bij. Daarom hebben we dit jaar een speciale vastelaovend Samba-Fles laten maken. Tot aan de ‘schouder’ heeft de Samba-Fles exact dezelfde vorm als onze nieuwe glazen fles. De buik van de fles hebben we iets laten bollen, waardoor er een sambabal ontstaat. Het rood-geel en groene halskoord zorgt ervoor dat je de Samba-Fles niet kwijt raakt."

Lees ook

65.000 Samba-Flessen

Brand Bier heeft 65.000 Samba-Flessen laten maken, die vanaf week 5 weggegeven worden in supermarkten, slijterijen en Brand horecazaken. Elke Samba-Fles heeft bovendien zijn eigen unieke wincode waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

Samba-Fles winnen?

Het is voor lezers van Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad ook mogelijk om een Samba-Fles te winnen. Spaar de letters op de Brand Bier dopjes in de uitgaven van deze kranten op 26, 27 en 28 januari. In elke uitgave staan twee Brand Bier dopjes met elk 1 letter. Vorm met alle letters een woord en maak kans op de enige echte originele Samba-Fles, er worden 1.000 Samba-Flessen verloot.


Cookie instellingen