Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

BrewDog Hazy Jane | Mitra bier van de maand

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

BrewDog Hazy Jane: Mitra bier van de maand

06 mei 2020 om 12:26

In mei 2020 is BrewDog Hazy Jane gekozen als bier van de maand bij Mitra. Dit speciaalbier is daarmee kandidaat voor de titel Mitra bier van het jaar!

Bier van de maand mei hazy jane
Brouwerij Brewdog
Brewdog Hazy Jane

Mitra bier van het jaar 

Mitra gaat opnieuw op zoek naar het bier van het jaar. Dit doen ze door elke maand een speciaalbier te benoemen tot bier van de maand. Mitra Drankenspeciaalzaken organiseert deze verkiezing in samenwerking met Biermagazine

BrewDog Hazy Jane

In april 2020 is Hazy Jane gekozen als bier van de maand bij Mitra. Het bier van de maand is verkrijgbaar bij alle Mitra drankenspeciaalzaken en online in de webshop.

BrewDog Hazy Jane Hazy Jane is gebrouwen door de Schotse bierbrouwerij BrewDog. BrewDog is opgericht door Martin Dickie en James Watt. De twee vrienden wilden iets anders op de Britse markt brengen dan lagers en ale's, en dat is geslaagd!

Lees ook

Hazy Jane is een opvallend volle en romige India Pale Ale van 7,2% alcohol. Dit fruitige bier smaakt naar tropische vruchten en heeft een hint van tutti frutti. Hazy Jane is heerlijk te combineren bij een wokschotel rundvlees, Thaise gerechten, yoghurt en een pasteitje van ragout. 

Genomineerde bieren voor bier van het jaar

Grutte Pier was in 2018 de eerste brouwerij die de titel 'Mitra bier van het jaar' in de wacht sleepte met Elixer. Het bier van het jaar 2019 werd Joey Greenhorn van Kompaan uit Den Haag. In 2020 jaar zijn de volgende bieren verkozen als bier van de maand en zij maken dus kans om de opvolger van Joey Greenhorn en Elixer te worden. 

- Januari: DAVO Migaloo
- Februari: Grutte Pier Rodulf de Viking
- Maart: G de Goudale Grand Cru
- April:  D'Olle Grieze Cluyn
- Mei: BrewDog Hazy Jane

Zou je ook graag mee willen beslissen over wat het bier van het jaar gaat worden? Geef dan nu je mening over dit speciaalbier. Bekijk alle bieraanbiedingen bij Mitra.

Cookie instellingen